Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ da Milli Coşkuyu Dev Ekranda Yaşadı

Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Çekya ile oynadığı mücadeleyi Emirdağlılar, Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekranda coşku ile izledi.

Türkiye A Milli Futbol

Emirdağ'da Milli Coşkuyu Dev Ekranda Yaşadı

Maçı Cumhuriyet Meydanı’na kurulan dev ekranda izleyen Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, galibiyetin coşkusunu Emirdağlılarla yaşadı. 1-1 süren maçın son dakikalarında Cenk Tosun’dan gelen galibiyet golü tüm Türkiye’de olduğu gibi Emirdağ’da da büyük sevince neden oldu.

Emirdağ'da Milli Coşkuyu Dev Ekranda Yaşadı

Her zaman her yerde Milli Takıma tam destek olduğunu belirten Başkan Koyuncu, “İnandık, azmettik ve başardık. Son 16’dayız. Cumhuriyet Meydanı’nda hemşehrilerimizle, gençlerimizle, çocuklarımızla coşku dolu bir akşam yaşadık. Bu akşamı zaferle taçlandıran milli futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Milli takımımızı omuz omuza desteklediğimiz kıymetli hemşehrime de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda milli heyecanına ortak olanlar arasında Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve çok sayıda coşkulu taraftar katıldı.