Emirdağ bu hafta Dinar'ı ağırlayacak

Süper Amatör Lig'de namağlup lider olan Emirdağspor en yakın rakibi Salar Belediyespor'a 5 puan fark attı. Emirdağspor bu hafta kendi sahasında lige iddialı başlayan ve son haftalarda düşüşe geçen Dinar Belediyespor'u konuk edecek. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmak isteyen Emirdağspor Dinar'ı mağlup ederse rakibi ile arasındaki puan farkı 11'e çıkacak. Hanesinde 26 puanı bulanan Emirdağ'ın [&hellip]

Süper Amatör Lig’de namağlup lider olan Emirdağspor en yakın rakibi Salar Belediyespor’a 5 puan fark attı. Emirdağspor bu hafta kendi sahasında lige iddialı başlayan ve son haftalarda düşüşe geçen Dinar Belediyespor’u konuk edecek. Bu maçtan da galibiyetle ayrılmak isteyen Emirdağspor Dinar’ı mağlup ederse rakibi ile arasındaki puan farkı 11’e çıkacak. Hanesinde 26 puanı bulanan Emirdağ’ın 8 galibiyeti ve 2 beraberliği mevcut.
Son maçta İscehisarspor ile karşılaşan Emirdağspor’un 1 puan alması sonrasında hazırlıklarına hız veren Dinar Belediye galibiyet için kolları sıvadı. Bu maçtan galibiyetle ayrılarak puan farkını azaltmak isteyen Dinar Belediyespor kazanması halinde puan farkı 5’e düşecek.

Bakmadan Geçme