• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ, Bolvadin’i konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ, Bolvadin’i konuk edecek – Kocatepe Gazetesi

Lige ilk maçını kaybederek başlayan Emirdağspor ikinci hafta kendi evinde Bolvadin Belediyespor’u ağırlayacak Süper Amatör Lig’e mağlubiyetle başlayan Emirdağspor ikinci hafta müsabakalarında Bolvadin Belediyespor’u konuk edecek. İlk hafta deplasmanda Dinar Belediyespor’a konuk olan Emirdağspor rakibine 3-0’la mağlup olmuştu. Bu hafta kendi evinde Bolvadin Belediyespor’u konuk edecek olan Emirdağspor bu maçı alarak hanesine 3 puanı yazdırmak [&hellip]

Emirdağ, Bolvadin'i konuk edecek

Lige ilk maçını kaybederek başlayan Emirdağspor ikinci hafta kendi evinde Bolvadin Belediyespor’u ağırlayacak

Süper Amatör Lig’e mağlubiyetle başlayan Emirdağspor ikinci hafta müsabakalarında Bolvadin Belediyespor’u konuk edecek. İlk hafta deplasmanda Dinar Belediyespor’a konuk olan Emirdağspor rakibine 3-0’la mağlup olmuştu. Bu hafta kendi evinde Bolvadin Belediyespor’u konuk edecek olan Emirdağspor bu maçı alarak hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor.
Bolvadin Belediyespor ilk hafta İhsaniye Belediyespor’u konuk ederken bu maçı 5-1’le kazanmıştı. Bolvadin Belediyespor bu hafta Emirdağspor deplasmanında oynayacağı maçı kazanarak ikinci haftayı da 3 puanla tamamlamak istiyor. Emirdağspor’un Bolvadin Belediyespor’u ağırlayacağı maç Cumartesi günü saat 13.30’da Emirdağ İlçe Stadı’nda oynanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme