Emirdağ Belediyesi İhaleyle Kiralamalar Yapacak

Emirdağ Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kapalı Halı Saha ile Belediye'ye ait Eski Kacerli Mahallesi Yoğurt Pazarında bulunan dükkânlar ihale ile kiraya verilecek.

İhaleler Emirdağ Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak.

Haber

KAPALI HALI SAHA 3 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEK

Spor faaliyetleri düzenlemek, kulüp çalışmaları yapmak ve topluluk etkinlikleri organize etmek isteyenler için Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Halı 3 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi,  şeffaflık ve rekabetin sağlanması amacıyla açık arttırma usulüyle gerçekleştirilecek. Bir yıllık kira muhammen bedeli KDV hariç 120.000,00 TL, geçici teminat bedeli ise 10.800,00 TL olarak belirlendi. Kiralama süresi, ihale sonucunun kesinleşmesinin ardından başlayacak olup, üç yıl boyunca devam edecek. İşletmeci firma, Kapalı Halı Sahanın bakım, onarım, temizlik ve düzenini sağlamakla yükümlü olacak.

Haber

İHALE YARIN YAPILACAK

Emirdağ İlçesinde Yoğurt Pazarı Dükkânları da 10 yıl süre ile kiraya verilecek. Eski Kacerli Mahallesi Yoğurt Pazarında bulunan 11 adet dükkân, yerel ekonomiyi canlandırmak, esnafın iş olanaklarını artırmak ve topluma kaliteli hizmet sunmak amacıyla on yıllığına kiralanacak. Kiralama ihalesi, şeffaflık ve rekabetin sağlanması amacıyla açık arttırma usulüyle gerçekleştirilecek. Bir yıllık kira muhammen bedeli KDV hariç 24.000,00 TL, geçici teminat bedeli ise 2.880,00 TL’dir. Kiralama süresi, ihale sonucunun kesinleşmesinin ardından başlayacak olup, on yıl boyunca devam edecektir. İhale 9 Ağustos 2024 Cuma günü saat 10.30’da Emirdağ Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. İhaleler hakkında daha fazla bilgi almak ve soruları iletmek için Emirdağ Belediyesi Yazı İşleri Birimi ile iletişime geçilebilecek. İhale sürecine dair her türlü bilgilendirme, ihale şartnamesinde detaylı olarak yer alıyor.

Haber

Bakmadan Geçme