Emirdağ Belediyesi Gençlere Ücretsiz Kurslar Açtı

Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi yaz dönemi için kayıt almaya başladı. Öğrencilere yönelik ücretsiz eğitimlerin verildiği Emirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi'nde dersler ise 1 Temmuz 2024'de başlayacak

Ücretsiz verilecek olan kurslarla, gençlerin akademik başarılarını artırarak, sosyal ve sportif alanlarda gelişimlerine destek sağlanması amaçlanıyor.

Alanında başarılı eğitmenler tarafından Türkçe, Matematik, Tarih, Fen ve İngilizce gibi çeşitli derslerin verildiği Gençlik Merkezi’nde, Jimnastik, Satranç ve Zekâ Oyunları ile Kuran-ı Kerim eğitimleri de veriliyor. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Gençlik Merkezimizdeki tüm kurslar, gençlerimizin gelişimini desteklemek ve başarılarını artırmak amacıyla ücretsiz olarak sunulmaktadır. Sınırlı kontenjan ile açılacak olan kurslarımıza katılmak isteyenlerin, Gençlik Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Gençlerimizi bu değerli eğitim fırsatlarından yararlanmaya davet ediyoruz.”

Bakmadan Geçme