Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emirdağ Belediyesi Aşevi Yüzlerce Kişiye Günlük Yemek Ulaştırıyor

Emirdağ Belediyesi bünyesinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sürdürülen Aşevi hizmetiyle günlük 3 çeşit yemeğin, yüzlerce kişinin evine ulaştırıldığı bildirildi.

Emirdağ Belediyesi bünyesinde ihtiyaç

Emirdağ Belediyesi uygulamalarından Aşevi, hayırseverlerin destekleriyle vatandaşlara hizmet veriyor. Aşevinde Emirdağ Belediyesi personelinin hijyen kurallarına uygun biçimde hazırladığı yemekler, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Hayırseverlerimizin destekleriyle her gün yüzlerce insanımızın sofrasına sıcak yemek ulaştırıyoruz. Aşevimizde yapılan sıcak yemekleri, yemek yapamayacak durumda olan kimsesiz, yaşlı ve özel gereksinimli hemşehrilerimize ulaştırmaya devam ediyoruz. Sürekli olarak bölgemizde bulunan vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda periyodik kontrollerimizi de yapıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın aç olarak yatağa girmemesi bizim için büyük önem arz ediyor. Bu doğrultuda da sürekli hemşehrilerimizle iletişim halindeyiz. Biz birlikte güçlüyüz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize de çok teşekkür ediyorum.”