'Emirdağ, Avrupa siyasetine yön veriyor'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Emirdağ'ı ziyaret etti.Ziyaretler kapsamında Emirdağ Belediyesi'ne geçen Parsak burada Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’la görüştü. Belediye Başkanı Kargın’a çalışmalarında başarı dileyen Parsak, 'Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Emirdağ ilçemize yaptığı hayırlı hizmetleri takdirle izliyoruz' dedi.Emirdağ’ın Türkiye’nin en tanınmış ilçelerinden olduğunu ifade eden Parsak, 'Avrupa'da yaşayan herhangi birine Türkiye’den [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Emirdağ’ı ziyaret etti.
Ziyaretler kapsamında Emirdağ Belediyesi’ne geçen Parsak burada Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’la görüştü. Belediye Başkanı Kargın’a çalışmalarında başarı dileyen Parsak, “Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Emirdağ ilçemize yaptığı hayırlı hizmetleri takdirle izliyoruz” dedi.
Emirdağ’ın Türkiye’nin en tanınmış ilçelerinden olduğunu ifade eden Parsak, “Avrupa’da yaşayan herhangi birine Türkiye’den nereyi tanıdığı sorulsa ilk olarak Emirdağ söylenmektedir. İlçemiz Avrupa siyasetine de yön veren bir konuma ulaşmıştır. Buda ilçe insanının Avrupa’da elde ettiği başarının en belirgin özelliğidir. Bugün tüm yurdumuzda Emirdağ türküleri dinlenmektedir. Böylesi kadim bir yerleşim bölgesi olan ilçemizde bulunmak bizleri de mutlu etti” dedi.

Bakmadan Geçme