• Haberler
  • Genel
  • Emirdağ Avrupa kenti olacak – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Avrupa kenti olacak – Kocatepe Gazetesi

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Emirdağlı birçok siyasetçinin Avrupa’da olduğunu, Emirdağ’ın da CHP ile Avrupa kenti olacağını kaydetti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala’nın tanıtım töreninde Emirdağlılara “Avrupa kenti” sözü verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törende konuşan Toptaş, “Emirdağ’ın insanları bizim övündüğümüz insanlar. Emirdağ’ın Avrupa’da bakanı var, milletvekilleri [&hellip]

Emirdağ Avrupa kenti olacak

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Emirdağlı birçok siyasetçinin Avrupa’da olduğunu, Emirdağ’ın da CHP ile Avrupa kenti olacağını kaydetti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala’nın tanıtım töreninde Emirdağlılara “Avrupa kenti” sözü verdi. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törende konuşan Toptaş, “Emirdağ’ın insanları bizim övündüğümüz insanlar. Emirdağ’ın Avrupa’da bakanı var, milletvekilleri var. Ama Avrupa’da Brüksel’i idare eden Emirdağlılar, Emirdağ’ın bu haline rıza göstermezler. Bugüne kadar hizmet eden herkese teşekkür ediyoruz. Biz Emirdağ’ın Avrupa kenti haline gelmesi için çalışacağız. Biz CHP olarak Türkiye’nin mayasıyız, harcıyız. Vereceğiniz oylarla Türkiye’yi böldürmeyecek, hırsız olmayan bir iktidarın adımlarını atacağımızı düşünüyoruz” dedi.
BELEDİYELERİ ALMAK,
CHP’NİN BORCU
CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ise Emirdağ ile birlikte Türkiye’de de CHP’nin iktidara geleceğini kaydetti. Görgöz, “Emirdağı’nda fitili ateşledik. Bizim Pala ile, Mehmet Pala ile belediyeden başlayarak iktidara geliyoruz. Kimse kuşku duymasın. Gezi olaylarından bu tarafa AKP’nin adım adım sonu gelmiştir. 17 Aralık’ta da rüşvet ve yolsuzlukla anılan ülkemizde halkımız AKP’nin gerçek yüzünü görmüştür. Belediyeleri almak, CHP’nin borcudur. Gün birlik ve beraberlik günüdür” ifadelerini kullandı.
“CEZA YAZAN BELEDİYE
OLMAYACAĞIZ”
CHP Emirdağ Belediye Başkan Adayı Mehmet Pala da CHP’nin Emirdağ’da iddialı olduğunu kaydetti. Pala, “Biz ezen olmayacağız, ezilenin yanında olacağız. Biz bu amaçla bu yola çıktık. Ceza yazan değil, vatandaşın yıkığını yapan, söküğünü diken belediye olacağız. Sosyal belediyeciliği Emirdağ’a yerleştireceğiz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme