Eminevim'de hak sahipleri tapularına kavuştu

Eminevim'in Akrones Termal Otel'de hafta sonu düzenlediği tapu dağıtım töreninde 20 yılı aşkın süredir ev sahibi olma hayali kuran aileler, faizsiz Elbirliği Sistemi ile kısa bir süre içinde tapularını teslim aldı ve kira ödeme derdi son buldu.Eminevim tarafından düzenlenen ve 800 kişinin buluştuğu Afyonkarahisar'daki tapu teslim töreninde konuşan Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, [&hellip]

Eminevim’in Akrones Termal Otel’de hafta sonu düzenlediği tapu dağıtım töreninde 20 yılı aşkın süredir ev sahibi olma hayali kuran aileler, faizsiz Elbirliği Sistemi ile kısa bir süre içinde tapularını teslim aldı ve kira ödeme derdi son buldu.
Eminevim tarafından düzenlenen ve 800 kişinin buluştuğu Afyonkarahisar’daki tapu teslim töreninde konuşan Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, bu anlamlı günde tapusunu alan ailelerin Elbirliği Sistemi ile evine kavuşan 144 bine yakın aile arasına katıldığını belirterek 29 yıldır aileleri ev ve otomobil yapmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, 30 yıla yakın bir tecrübeyle uygulanan Elbirliği Sistemi’nin faize alternatif sunduğunu ve paylaşım ekonomisini ön planda tutan bir model olduğunu anlattı. Sefa Üstün yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Eminevim’in öncüsü olduğu Elbirliği Sistemi, her geçen gün daha çok önem kazanıyor ve daha çok tercih ediliyor. Özellikle son dönemlerde faizin sebep olduğu konut satışlarındaki durgunluk, sistemimize ilgiyi daha da artırdı. Aylık teslimat rakamlarımız 1700’ün üzerine çıktı. Son 6 ayda ise Elbirliği Sistemi yüzde 34 büyüme gerçekleştirdi. Hedeflerimiz doğrultusunda yılsonuna kadar toplamda 160 bin teslimat aşmayı planlıyoruz.” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın haberi.

Bakmadan Geçme