Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Emin olun polit büro değiliz!

Burcu Aydın 27 Mayıs 2015 Çarşamba 03:00:00
  “Bizim haberlerimize, faaliyetlerimize, etkinliklerimize niye az hatta hiç yer verilmiyor?” Fiks soru. Dünya görüşü, siyasi tercihi, iştigal alanı her ne olursa olsun ayağı taşa takılanın fiks sorusu bu değerli okurlar.
İlk ve özet cevap el insaf! Mübarek Müslümanlar el insaf. Mesai mefhumu gözetmeksizin, kimsenin hakkını yemeden kamuoyunu haberdar etmek için uğraşıyoruz. Bu durum marifet değil. Asli görevimiz. Allah sağlık, selametlik versin yapmayı da sürdürelim inşallah. Takdir teşekkür de beklemiyoruz. Çünkü görevimiz. Ama yineliyorum; El insaf!
İnsafın kurumaması ve yitirilmemesi dilek ve duamızın yanında bir soru da biz soralım. Düzenli okuyor muyuz? Gazete, dergi, kitap? Hafta da kaç gün üst üste düzenli yerel ya da genel yayın yapan bir gazete okunuyor? Dergi ve kitap konusuna girmemek belki daha akıl karı olacak.
Soruyoruz çünkü düzenli okuyan, takibini net yapan bir kimse böylesi bir soruyu soramaz. Çünkü mesafenin eşit tutulduğunu iyi bilir. Birinin diğerine tercih edilmediğinin farkında olur.
Milletvekili genel seçimleri arifesinde siyaset rüzgarının hoyratça estiği bugünlerde tüm siyasi partilerin propaganda faaliyetlerinden basın toplantılarına kadar herşeyi yansıtma gayretindeyiz. Dedik ya görevimiz bu. Ama okuma aczi içerisinde kulaktan dolma bilgilerle kötü kopyalama yapıştırma ile yaşamayı tercih edenler sözümüz sizlere.
Aman eş dost biliyor, anlıyor görsün. Fikir var zannetsin. Aslında haksızlık etmemek gerek okunuyor fısıltı gazetesi. O onu dedi, bu bunu dedi sizler sustunuz mu ki?
Herhangi bir partinin, sivil toplum kuruluşunun politikalarının üst düzey belirleyicisi ve savunucuları değiliz. Yani polit büro hizmeti vermiyoruz. “Bizim haberlerimize, faaliyetlerimize, etkinliklerimize niye az hatta hiç yer verilmiyor?” sorusu yerine kimlerin tabiri amiyane ne kadar yalın ayak olduğunu görün. Kimlerin eşit mesafede olması gerekirken tam aksini yaptığını görün. Kimlerin destek adına yalın ayaklık yaptığını görün.
At izini it izinden ayırın mümkünse. Herkese fiks sorular sormak fiks muamelerle yaparak sahte tebessüm ve sunni nezaket göstermeyi terk edin deriz nacizhane. Emin olun hanımlar beyler polit büro değiliz! Hem de hiçbir siyasi partinin, sivil toplum kuruluşunun kılıcını sallamıyor, körü körüne muhalefet etmek, savunmak gibi akılsız işlere girişmiyoruz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti