Emer çiftini heyelan ayırdı

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak köyü mevkisinde meydana gelen heyelana vefat eden çiftinin yakınları büyük üzüntü yaşadı.   Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak Köyü mevkisinde saat 16.20’de meydana gelen heyelanda yol kapandı. Heyelana yakalanan 20 AV 423 plakalı ve 20 H 9427 2 araç içindeki olmak üzere 4 kişi sıkıştı. Bölgede devriye görevinde olan jandarma ekipleri ilk [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak köyü mevkisinde meydana gelen heyelana vefat eden çiftinin yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi Sarıkavak Köyü mevkisinde saat 16.20’de meydana gelen heyelanda yol kapandı. Heyelana yakalanan 20 AV 423 plakalı ve 20 H 9427 2 araç içindeki olmak üzere 4 kişi sıkıştı. Bölgede devriye görevinde olan jandarma ekipleri ilk olarak 20 AV 423 plakalı araçtan A.B. (63) ve M.A.S.’ı (52) çıkarttı. Heyelanda kalan diğer aracın tespiti sonrasında ise aracın içinden iki kişinin çıkarılması için çalışmalar başladı. Çalışmalar kapsamında Dazkırı Belediyesi, jandarma ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından oldukça yoğun uğraş verildi. Çalışmalar sırasında devam eden sel sularının gelmesi için vatandaşlar suyun yolunu değiştirmek için büyük uğraşlar verdi. Ekiplerin aracın tavanını açarak içerisinden çıkarttığı sürücü Nevzat Emer.’in (64) yaşamını yitirdiği tespit edilirken, yanında bulunan eşi bulunan Zulbiye Emier (64) ise yaralı olarak çıkarıldı.

Yaralı olan Zulbiye Emer’in hayati tehlikesi bulunmazken, Dinar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bakmadan Geçme