• Haberler
  • Genel
  • Emel Sayın, Kurban Bayramı'nda Güral Afyon'da

Emel Sayın, Kurban Bayramı'nda Güral Afyon'da

Güral Afyon Termal Otel’de 27 Ekim’de Emel Sayın sahneye çıkacak Seslendireceği şarkılarla Güral Afyon misafirlerinin kulaklarının pasını silecek olan Emel Sayın, bayramın 3. günü sahne alacak. Güral Afyon Wellness & Convention, Kurban Bayramı için arefe gününden başlayarak zengin bir program sunuyor. Misafirlerini çeşitli aktivitelerle ağırlamaya hazırlanan Güral Afyon, Emel Sayın'ın yıllara meydan okuyan sesiyle de [&hellip]

Emel Sayın, Kurban Bayramı’nda Güral Afyon’da

Güral Afyon Termal Otel’de 27 Ekim’de Emel Sayın sahneye çıkacak

Seslendireceği şarkılarla Güral Afyon misafirlerinin kulaklarının pasını silecek olan Emel Sayın, bayramın 3. günü sahne alacak. Güral Afyon Wellness & Convention, Kurban Bayramı için arefe gününden başlayarak zengin bir program sunuyor. Misafirlerini çeşitli aktivitelerle ağırlamaya hazırlanan Güral Afyon, Emel Sayın’ın yıllara meydan okuyan sesiyle de tam bir müzik ziyafeti yaşatıyor.
Güral Afyon Wellness & Convention, hazırladığı zengin programla Kurban Bayramı’nı unutulmaz kılıyor. Arefe gününden itibaren düzenleyeceği aktivitelerle bayramı tam anlamıyla yaşatacak olan Güral Afyon, yılların eskitemediği ses Emel Sayın ile de misafirlerine müzik şöleni sunacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme