• Haberler
  • Genel
  • “Emeklilerin yüzü gülecek” – Kocatepe Gazetesi

“Emeklilerin yüzü gülecek” – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı, SP iktidarında emeklilerin yüzünün güleceğini söyledi SP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı ve beraberindekiler seçim çalışmaları kapsamında Hocalar İlçesi’ni ziyaret ettiler. Ziyarette vatandaşla sohbet eden SP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı, “Saadet İktidarında emeklilerimizin yüzü gülecek.Ülkemizde yaklaşık on milyon emekli bulunuyor. Halleri, bir dokun, bin ah işit [&hellip]

"Emeklilerin yüzü gülecek"

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı, SP iktidarında emeklilerin yüzünün güleceğini söyledi

SP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı ve beraberindekiler seçim çalışmaları kapsamında Hocalar İlçesi’ni ziyaret ettiler.
Ziyarette vatandaşla sohbet eden SP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mustafa Taşkapı, “Saadet İktidarında emeklilerimizin yüzü gülecek.
Ülkemizde yaklaşık on milyon emekli bulunuyor. Halleri, bir dokun, bin ah işit misali. Yıllardır emekli maaşlarına yapılan komik denecek zamlar yerine gerçekçi artışlar yapılacaktır. Emekli maaşları yüzde 50 oranında artırılacaktır. Emeklilerimizin sorunları çözülecektir, maaşları her yıl ülkemizin kalkınması oranında otomatik olarak artırılacaktır” dedi.
Saadet Partisi iktidarında artan yaşlı nüfusun aktif bir hayat sürmesi için sağlıklı ve güvenli yaşam şartlarına erişiminin sağlanacağını kaydeden Taşkapı, “Toplumda kuşaklar arası dayanışma güçlendirilecektir. Yaşlıların kendi çevrelerinden uzaklaşmadan, evlerinde bakımını sağlamaya yönelik hizmetler çeşitlendirilerek yaygınlaştırılacaktır. Yaşlılara yönelik kurumsal bakım hizmetlerinin sayısı ve niteliği artırılacaktır. Evsiz insanlar için özel barınma imkânları sağlanacak, bakım evleri her çeşit sağlık ve rahat yaşama imkânlarıyla donatılacaktır” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme