• Haberler
  • Genel
  • Emekliler Zafer Tavla Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

Emekliler Zafer Tavla Turnuvası İçin Geri Sayım Başladı

Afyonkarahisar Belediyesi ile Kent Konseyi Emekliler ve Sosyal Hayata Katılım Çalışma Grubu işbirliğinde emeklilere özel düzenlenecek tavla turnuvası için başvurular yarın (16 Ağustos Cuma) sona eriyor.

Emekli vatandaşların sosyal yaşamına katkıda bulunmak ve dostluk içerisinde keyifli bir rekabet ortamı sunmak amacıyla turnuva düzenlenecek.

Tavla turnuvasına katılacak emekliler, başvurularını yarın (16 Ağustos Cuma) mesai saatleri içerisinde Afyonkarahisar Belediyesi Beyaz Masa’ya yapabilecekler.

Kent Konseyi tarafından ilk kez düzenlenecek turnuvaya kadın-erkek ayrımı yapılmaksızın tüm emekli vatandaşlar katılabilecek.

Kent Konseyi Emekliler ve Sosyal Hayata Katılım Çalışma Gurubu’nun organizasyonu ile düzenlenecek turnuva sonunda dereceye giren tavla severlere ödüller takdim edilecek.

Turnuva sonunda birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye ise 2 bin TL ödül verilecek. Turnuvanın geleneksel hale getirilmesi hedefleniyor.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilecek tavla turnuvasına tüm emekli vatandaşları davet etti.

Bakmadan Geçme