• Haberler
  • Genel
  • Emekliler, Denizbank'la fırsat yakalayacak – Kocatepe Gazetesi

Emekliler, Denizbank'la fırsat yakalayacak – Kocatepe Gazetesi

Denizbank ile Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, emeklilerin hayatını kolaylaştıracak bir protokole imza attı. Emekli maaşını Denizbank'tan alan emekliler, birçok avantajı kullanabilecek Denizbank ile Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi arasında emekli maaşı karşılığında promosyon anlaşması imzalandı. Protokole göre Denizbank, emekli maaşını Denizbank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 400 TL nakit ödül verecek. Ödül [&hellip]

Emekliler, Denizbank’la fırsat yakalayacak

Denizbank ile Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi, emeklilerin hayatını kolaylaştıracak bir protokole imza attı. Emekli maaşını Denizbank’tan alan emekliler, birçok avantajı kullanabilecek

Denizbank ile Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi arasında emekli maaşı karşılığında promosyon anlaşması imzalandı. Protokole göre Denizbank, emekli maaşını Denizbank’a transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 400 TL nakit ödül verecek. Ödül kazanan emekli, mobil cüzdan uygulaması “fastPay”i indirmesi durumunda ise ek olarak 50 TL daha hediye kazanacak. Kampanyaya katılan emekli, ilk maaşının Denizbank’a yatırılmasının ardından ödülü kazanacak. Emeklilerin bu avantajı kullanabilmeleri için, Denizbank’a 3 yıl süreyle “maaş” taahhüdünde bulunmaları gerekecek.
DENİZBANK’A TEŞEKKÜR
Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Ege, kampanyadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ege, “Uzun zamandır Denizbank’la görüşmeler içerisindeyiz. Çeşitli anlaşmalarımız var. Örneğin emekliye taksitle ev yapma projesi, emekli Bonus Kart, Hac ve Umre Seyahati, kredili jeotermal ve fizik tedavi rehabilitasyon merkezi kurma anlaşması ve şimdi de promosyon verme anlaşmamız var” dedi.
EMEKLİLER
SIKINTI ÇEKİYOR
Ege, emeklilerin sıkıntı çektiğini belirterek “Sıkıntılarımızı sıralasak defterler almaz. Aldığımız maaşlardan hastaneye gittiğimizde ödediğimiz katkı paylarına kadar. Bizim başka baharı yaşama şansımız yok. Biz emeklileri yerel yöneticilerinden Başbakan’a kadar herkes düşünmek zorunda. Emekliye destek verilmezse sosyal çöküş kapıdadır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme