Emekli olmaya gitti, canından oldu

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasına emeklilik işlemleri için giden 77 yaşındaki Ahmet Çetin, düştüğü asansör boşluğundaki su birikintisinde boğularak hayatını kaybetti Bina içerisinde işlerini hallettikten sonra ikinci kattaki tuvalete giden Çetin, yanlışlıkla tuvalet kapısı yerine, asansör boşluğuna açılan kapıyı açtı. Önüne bakmadan adımını atan Çetin yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağıya düştü. Asansör [&hellip]

Emekli olmaya gitti, canından oldu

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasına emeklilik işlemleri için giden 77 yaşındaki Ahmet Çetin, düştüğü asansör boşluğundaki su birikintisinde boğularak hayatını kaybetti

Bina içerisinde işlerini hallettikten sonra ikinci kattaki tuvalete giden Çetin, yanlışlıkla tuvalet kapısı yerine, asansör boşluğuna açılan kapıyı açtı. Önüne bakmadan adımını atan Çetin yaklaşık 10 metre yükseklikten aşağıya düştü. Asansör boşluğunun bulunduğu yerin tabanında biriken suyun içine düşen Çetin, boğularak hayatını kaybetti.
Olay bir süre dedesinden haber alamayınca endişelenen torunu M.Ç.’nin tuvalete bakması ile ortaya çıktı. Torunun çalışanlara durumu bildirdikten sonra SGK personeli 112 Acil Servis, itfaiye ve polis haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz adamın öldüğünü belirledi. Çetin’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Dinar İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Akıl almaz olayla ilgili soruşturma sürerken, Türkiye’deki işçi ve iş yeri güvenliğinde birinci derecede sorumlu bir kurumda, cinayet gibi kazanın nasıl yaşandığı sorusu akla geldi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme