Emekli maaşı çeken eş cinayeti ele verdi

Afyonkarahisar'da 21 aydır kayıp olan 60 yaşındaki Aziz Eyişmen'in cesedi metruk bir evin zeminine gömülü olarak bulundu. Polis cinayeti Eyişmen'in 4 kez emekli maaşının çekilmesi üzerine başlattığı takiple çözdü Korkunç cinayeti aydınlatan olaylar yakınlarının Aziz Eyişmen Ocak 2012'de kaybolduğunu bildirmesiyle başladı. O tarihten beri haber alınamayan Eyişmen'i bulmak için hesaplarını da takibe alan polis Eyişmen'in [&hellip]

Emekli maaşı çeken eş cinayeti ele verdi

Afyonkarahisar’da 21 aydır kayıp olan 60 yaşındaki Aziz Eyişmen’in cesedi metruk bir evin zeminine gömülü olarak bulundu. Polis cinayeti Eyişmen’in 4 kez emekli maaşının çekilmesi üzerine başlattığı takiple çözdü

Korkunç cinayeti aydınlatan olaylar yakınlarının Aziz Eyişmen Ocak 2012’de kaybolduğunu bildirmesiyle başladı. O tarihten beri haber alınamayan Eyişmen’i bulmak için hesaplarını da takibe alan polis Eyişmen’in emekli maaşının çekildiğini tespit etti. Emekli maaşını düzenli olarak çeken kadın zanlı T.B.’yi takibe alan emniyet ekipleri T.B.’nin eşi M.B.’nin bir yıl önce hırsızlık ve yağma suçundan hapse girdiğini öğrendi.
Araştırmalarını hapisteki M.B. üzerine yoğunlaştıran emniyet ekipleri, M.B.’yle birlikte hırsızlık ve yağma suçlarıyla yargılanarak hüküm giyen arkadaşı H.O.’nun da cinayete iştirak ettiği şüphesi üzerine ikilinin hapse girmeden önce neler yaptığını araştırmaya başladı. M.B ve H.O’nun, H.Ş. isimli bir başka arkadaşları ve Aziz Eyişmen’le birlikte sık sık alkol aldığını öğrenen polis, dışarıda bulunan H.Ş.’yi de takibe aldı.
Takipleri sonucunda H.Ş.’nin sürekli olarak Mecidiye Mahallesi 7’inci sokakta bulunan metruk bir evde alkol aldığını tespit eden ekipler, H.Ş.’yi gözaltına aldı. Emniyette Eyişmen’i tanıdığını, sürekli olarak Eyişmen ve M.B. ve H.O. ile birlikte evde alkol aldıklarını doğrulayan H.Ş., Eyişmen’in nerede olduğunu kendilerinin de bilmediğini söyledi. H.Ş.’yi uzun zamandır görmediğini, kaybolmasıyla bir ilgisi bulunmadığını ifade eden H.Ş.’nin ifadelerini inandırıcı bulmayan polis evde inceleme yaptı.
CESEDİ GÖMDÜKLERİ
EVDE ALEME DEVAM
Cesedin bulunması için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden cinayet konusunda uzman köpeklerden getirtilmesini isteyen Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri polis köpeklerinin evin bir çok yerinde uyarı vermesi üzerine tüm evin tabanı kazdı. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Eyişmen’in çok uzun süre önce öldüğünü tespit ettiği olayda, zanlıların Eyişmen’in cesedini alkol almadıkları odalardan birine gömdükleri de öğrenildi.
Zanlılar cinayetten de sonra da aynı evde toplanıp alkol almaya devam ederken, üzerinde satılık yazısı bulunan evde yapılan incelemenin ardından Eyişmen’in cesedi gömüldüğü yerden çıkartıldı. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesette yapılacak otopsinin ardından Eyişmen’in nasıl hayatını kaybettiği de ortaya çıkacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme