• Haberler
  • Genel
  • Emeklerin karşılığı: ‘Şampiyonluk’ – Kocatepe Gazetesi

Emeklerin karşılığı: ‘Şampiyonluk’ – Kocatepe Gazetesi

Emeklerin karşılığı: 'Şampiyonluk

Bölgesel Amatör Lig 9’uncu Grup’da bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Sandıklı Belediyesporlu futbolcuların şampiyonluk kupasını kaldırdıkları andaki sevinçleri görülmeye değerdi. Kırmızı-beyaz-mor bayraklarla stadı dolduran çok sayıda taraftar ise Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’a takımın şampiyon olmasındaki desteklerinden dolayı teşekkür tezahüratında bulundular

Türkiye Sandıklı’yı ve Sandıklı Belediyespor’un şampiyonluğunu konuşuyor. Türkiye değil Avrupa’nın sayılı namağlup takımlarından birisi olan Sandıklı Belediyespor, geçen hafta sonu da Donatımspor’u 2-0’la geçerek şampiyonluğu ilan etti. Bu yıl ilk kez düzenlenen Bölgesel Amatör Lig’de çok başarılı bir sezon geçiren Sandıklı Belediyespor 21 yıldır hayalini kurduğu Profesyonel 3. Lig’e yükseldi. Sandıklı Belediyesporlu futbolcular, bu sezon çok iyi bir performans ortaya koyarak 3. Lig’e yükselmenin haklı gururunu yaşadılar. 3. Lig’e yükselmek için beraberliğin bile yeterli olduğu Donatımspor maçını 2-0 kazanan Sandıklı Belediysporlu futbolcular maçtan sonra şampiyonluk kupasını da kaldırdılar. Şampiyonluk kupasını kaldırdıkları anda büyük bir sevinç yaşayan futbolcular, giydikleri tşörtlerle de Yeni Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı İsmail Elibol’a, teşekkür ettiler.

“Başarının mimarı”

‘Başarının mimarı’ yazılı tşört-lerle stadı turlayarak taraftarları selamlayan futbolcular, takımı şampiyon yapmanın haklı gururunu yaşadılar. Sandıklı Belediyesporlu taraftarlar da futbolculara ve Belediye Başkanı İsmail Elibol’a sevgi gösterilerinde bulundular. Maçtan önce şehir turu yapan taraftarlar, şampiyonluğun elde edilmesi sonucunda büyük bir se-vinç yaşadılar. Maç içerisinde ve maç sonunda İsmail Elibol’a sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, “Büyük başkan Elibol” tezahüratlarıyla şampiyonluğu kutladılar.

Protokol Sandıklı’nın yanında
Sandıklı İlçe Stadyumu’nda Pazar günü saat 14.00’de oynanan maça taraftarlar akın etti. Maçtan önce şehri turlayan Sandıklı Belediyespor taraftarları, mü-sabaka boyunca takımlarına tam destek verdiler. Maçı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Ar, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, MHP Afyonkarahisar Millet Vekili Adayları Kemalettin Yılmaz ve Havana Gencer, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ahmet Toptaş ve çok sayıda davetli izledi.

Bakmadan Geçme