'Emek dünyası bizim için önemli'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, Milletvekili Burcu Köksal, milletvekili adayları ve partililer ile birlikte Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu'yu makamında ziyaret etti.Tezcan'a Afyonkarahisar'daki sendikalar hakkında bilgi veren Uslu, 'Başkanlığımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdınız, hepinize teşekkür ediyorum. Biz Afyon'da üç [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP İl Başkanı Savaş Erdoğan, Milletvekili Burcu Köksal, milletvekili adayları ve partililer ile birlikte Türk-İş İl Temsilcisi ve Demiryol-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu’yu makamında ziyaret etti.
Tezcan’a Afyonkarahisar’daki sendikalar hakkında bilgi veren Uslu, “Başkanlığımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdınız, hepinize teşekkür ediyorum. Biz Afyon’da üç tane şube başkanıyız. Diğerleri temsilcilik düzeyinde, Demiryol İş var, Belediye İş var ve Şeker İş var bunlar şube başkanlığı düzeyinde. Diğer sendikalarımız var onlar da temsilcilik düzeyinde. Arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu burada, birkaç arkadaşımız delege seçimlerinde o yüzden gelemediler. Zaten emek dendiği zaman, işçi, sendika, bir kere CHP her platformda destek olduğunu, her türlü mücadeleyi verdiğini görüyoruz. Buna da özellikle teşekkür ediyorum” dedi.
“PROBLEM TEK”
Memleketin probleminin tek olduğunu, önemli olan bakış açısı olduğunu vurgulayan Tezcan, “Bizler de sizlere bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Siyaset tabi memleketin meselelerini çözmeye talip olur. Onun için seçiyoruz siyaseti. Herkesinbir bakış açısı var, her siyasi partinin bir bakış açısı var. Ama problem tek. Mesele probleme hangimiz, hangi pencereden nasıl görüyoruz. Nasıl çözeceğimize inanıyoruz, biz emek dünyasının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bizim kendi seçim programımızda da parti bildirgelerimizde de emeğe dayalı bir sayasi parti olduğumuzu söylüyoruz” ifadesine yer verdi.

Bakmadan Geçme