• Haberler
  • Genel
  • Emeği geçen herkese teşekkürler – Kocatepe Gazetesi

Emeği geçen herkese teşekkürler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin 30 Mart seçimlerinden önceki son toplantısı gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar'a emeği geçen herkese teşekkür etti Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 30 Mart'taki yerel seçimlerden önce son toplantısını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında gerçekleştirdi. Çoban, Afyonkarahisar'a emeği geçen ve hizmet eden herkese teşekkür etti. Çoban, 'Bu millete, bu devlete, Afyonkarahisar'a hizmet edenlere [&hellip]

Emeği geçen herkese teşekkürler

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin 30 Mart seçimlerinden önceki son toplantısı gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’a emeği geçen herkese teşekkür etti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, 30 Mart’taki yerel seçimlerden önce son toplantısını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında gerçekleştirdi. Çoban, Afyonkarahisar’a emeği geçen ve hizmet eden herkese teşekkür etti. Çoban, “Bu millete, bu devlete, Afyonkarahisar’a hizmet edenlere teşekkür ederim. Bakanlarımızdan İsmet Atilla, kısa bir dönem bakanlık yapsa da Halil İbrahim Özsoy, Abdülkadir Akcan güzel hizmetler yaptı” dedi.
BAKAN EROĞLU ÖRNEK OLUYOR
Başkan Çoban, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun da önemli hizmetlere imza attığına dikkat çekerek “Sayın Bakanımız, siyasette fikri olarak ilham aldığım bir insan. Bizim hamimiz. Birçok hizmet Sayın Bakanımızın sayesinde gerçekleşti. Akşam saatlerinde bile esnafı ziyaret ediyor, çalışıyor” diye konuştu.
TANSİYON YÜKSELDİ VE DÜŞTÜ
İyi niyet dilekleriyle başlayan son toplantıda, YÜNTAŞ’ın Vakıfbank’tan kredi sağlamasına yönelik maddenin görüşülmesi sırasında gerginlik yaşandı. MHP’li Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Baykara ile AK Partililer arasındaki konuşmalarla geçen bu süreden sonra gündem maddelerinin görüşülmesine devam edildi. Baykara, gündem maddelerinin konuşulmasının ardından Belediye Meclis Üyeleri’nden helallik isteyince, AK Partili Belediye Meclisi üyeleri de tansiyonu düşüren açıklamalar yaptı.
AFYONKARAHİSAR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTISININ AYRINTILARI
YARIN GAZETENİZ KOCATEPE’DE

Bakmadan Geçme