Emanetler teslim ediliyor – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (EYAD) tarafından, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla dağıtılmak üzere gönderilen akülü engelli araçları ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediyor Belçika'nın başkenti Brüksel'de yaşayan Emirdağlı hemşerilerimiz tarafından kurulan Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (EYAD) tarafından İlimiz genelindeki engelli vatandaşlarımıza verilmek üzere gönderilen akülü engelli aracın bir tanesini daha [&hellip]

Emanetler teslim ediliyor

Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (EYAD) tarafından, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla dağıtılmak üzere gönderilen akülü engelli araçları ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediyor

Belçika’nın başkenti Brüksel’de yaşayan Emirdağlı hemşerilerimiz tarafından kurulan Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (EYAD) tarafından İlimiz genelindeki engelli vatandaşlarımıza verilmek üzere gönderilen akülü engelli aracın bir tanesini daha ihtiyaç sahibi Fevzi Çalım’a teslim eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, iyi günlerde kullanması ve hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.
Sinanpaşa ilçesinin Garipçe köyünde yaşayan, 1940 doğumlu Fevzi Çalım, 2010 yılında sol ayağını kaybettiğini ve yürümekte zorluk çektiğini söyledi. Engelli aracını almaktan memnun olduğunu dile getiren Fevzi Çalım, “Allah kimseyi benim gibi yapmasın. Fakat engelli olmak ayıp değil. Engellilere yardımcı olanlardan Allah razı olsun. Bu aracın bana verilmesini sağlayan başta Valimize ve Vakıf Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.
Emirdağ Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının tüm üyelerine, engelli vatandaşlarımıza verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eden, Vali İrfan Balkanlıoğlu, insanların birlik, beraberlik ve dayanışma halinde olması durumunda bunun gibi yardımların artırılabileceğini ve böylece engellerin aşılabileceğini ifade etti. Fevzi Çalım’a akülü engelli aracını teslim eden Vali Balkanlıoğlu, Çalım’a engelsiz günler temennisinde bulundu.
Akülü engelli aracının Fevzi Çalım’a verilmesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı’da hazır bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme