Elinize sağlık – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri hafta sonu şehir merkezinde motosikletlere yönelik çalışma yaptı. Uygunsuz araçların bağlandığı uygulama vatandaşlardan takdir gördü.Trafik Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada, sürücülerin plaka ve ehliyet sorgulamaları yapıldı. Çevreye rahatsızlık veren egzozu açık motosikletler ile eksiği olan sürücülere çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. Bazı araçlar otoparka çekildi.Uzun süredir ihmal [&hellip]

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri hafta sonu şehir merkezinde motosikletlere yönelik çalışma yaptı. Uygunsuz araçların bağlandığı uygulama vatandaşlardan takdir gördü.
Trafik Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen uygulamada, sürücülerin plaka ve ehliyet sorgulamaları yapıldı. Çevreye rahatsızlık veren egzozu açık motosikletler ile eksiği olan sürücülere çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. Bazı araçlar otoparka çekildi.
Uzun süredir ihmal edilen şehir içi trafik uygulamalarının sürmesini dileyen vatandaşlar, “Kırmızı ışığa uyan yok, park yeri kurallarına ve durak kurallarına riayet eden yok. Gürültü makinaları her yerde fink atıyor. Bu uygulamalar artarak sürmeli” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bakmadan Geçme