'Elin oğlu sponsor mu olacak?'

'Timeoutbasket' internet sitesinin paylaşımda bulunduğu, 'Afyon Belediyesi isim sponsorluğu için Kayseri markası olan Şahin Sucukları ile temas halinde.' iddiası spor kamuoyunda geniş yankı buldu.Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyespor'un önümüzdeki sezon ile ilgili durumu henüz netlik kazanmadı. Bu nedenle takımla ilgili iddialar her geçen gün artıyor. Kulübün ne olacağı konusunda yetkililer sessizliğini korurken [&hellip]

“Timeoutbasket” internet sitesinin paylaşımda bulunduğu, “Afyon Belediyesi isim sponsorluğu için Kayseri markası olan Şahin Sucukları ile temas halinde.” iddiası spor kamuoyunda geniş yankı buldu.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor’un önümüzdeki sezon ile ilgili durumu henüz netlik kazanmadı. Bu nedenle takımla ilgili iddialar her geçen gün artıyor. Kulübün ne olacağı konusunda yetkililer sessizliğini korurken Afyonkarahisar’ın gündemini meşgul eden son iddia da “Elin oğlu sponsor mu olacak” sorusunu gündeme getirdi.

Bakmadan Geçme