• Haberler
  • Spor
  • 'Elimizdeki malzeme bu' – Kocatepe Gazetesi

'Elimizdeki malzeme bu' – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi evinde konuk ettiği Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir maçı değerlendirdi. İleriye dönük düşüncelerini açıklayan Şimşir, yukarılara tutunmaya çalıştıklarını belirtti.İkinci yarı sahada başka bir takımın olduğunu anlatan Şimşir, 'Bugün hakikaten beklemediğimiz bir oyun. [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor kendi evinde konuk ettiği Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen AFJET Afyonspor Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir maçı değerlendirdi. İleriye dönük düşüncelerini açıklayan Şimşir, yukarılara tutunmaya çalıştıklarını belirtti.
İkinci yarı sahada başka bir takımın olduğunu anlatan Şimşir, “Bugün hakikaten beklemediğimiz bir oyun. Kötü oynadığımız maçta galipte gelebilirdik hatta uzatmalara kaldı ama istediğimiz şeyleri yapamadık. Gerekli hamleleri yapmaya çalıştık fakat oyunu tutamadık. İlk devre iyi oynadık ikinci 45 dakikada sanki başka bir takım çıktı sahaya. Hamleler ile düzeltmeye çalıştık ama olmadı. Yine de puan gözü ile bakıyoruz futbolun içerisinde var. Bu normal eğer bu maçtan galip gelseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık işin doğrusu. Keçiören ve Menemen de bu ligin asılan takımları, onlar berabere kaldı biz de berabere kaldık. Biz avantajımızı yakalayabilirdik olmadı” dedi.
“BİZ KİMSEYE ŞAMPİYON
OLACAĞIZ DEMEDİK”
Yaptıkları açıklamalarda bu ligde yeni bir takım olduklarını ve kimseye şampiyon olacaklarının sözünü vermediklerine dikkat çeken Şimşir, “Devreyi 2-0 kapattığımız zaman dedik 2-0 tehlikeli skor aman dikkat edelim, oyun içinde topu tutmak için hamle yaptık, Nazmi’yi orta sahaya geçirdik. Fakat istediğimiz şey olmadı. Biraz bencilce hareketler yaptık, olmaması lazımdı. Onun dışında yapacak bir şey yok elimizdeki malzeme bu ve şunu ben net olarak söyleyeyim, daha önceki konuşmalarımızda bu ligde biz yeni takımız dedik. Bu ligde kimseye biz şampiyon olacağız da demedik. Kendi içimizde iddialı konuşmalar olacağını söyledik. Fakat bu ligde var olmaya çalışacağız ve bu ligde alabildiğimiz kadar puan almaya çalışacağız. Devreye kadar neler yapabileceğiz onu göreceğiz yönetimle birlikte” ifadesine yer verdi.
“YUKARIYA TUTUNMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Yukarılara tutunmak için çalıştıklarını kaydeden Teknik Adam Şimşir, “Oyuncuların isteksiz olduğundan bahsedemeyiz ben öyle değerlendirmiyorum. Daha önce bunu şöyle değerlendirmiştik, bu ligin bu sıralaması hiç kimseyi aldatmasın şu anda sondan üçüncü gibi görünen Eyüp takımı biz de yukarılarda gibi görünüyoruz. Bu sıralamalar çok değişir arkadaşlar. Biz yukarıda tutunmaya çalışırız, fakat şu anda daha 8. haftayı oynuyoruz daha devreye kadar bu çok değişir. Oltan’ın pozisyonu da penaltı değildi bu da bizim nazar boncuğumuz olsun” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme