• Haberler
  • Genel
  • Elibol’dan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Elibol’dan örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, kendisini ziyaret eden Sandıklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Menderes Koçak’a, Kur-an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti Sandıklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Menderes Koçak, Belediye Başkanı İsmail Elibol'u makamında ziyaret etti. Ziyarette Sandıklı'nın sorunlarını bildiğini dile getiren Menderes Koçak 30 Mart Yerel Seçimlerinde yine aday olduğunu belirtti. Sandıklı Belediye Başkanı [&hellip]

Elibol'dan örnek davranış

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, kendisini ziyaret eden Sandıklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Menderes Koçak’a, Kur-an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti

Sandıklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Menderes Koçak, Belediye Başkanı İsmail Elibol’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette Sandıklı’nın sorunlarını bildiğini dile getiren Menderes Koçak 30 Mart Yerel Seçimlerinde yine aday olduğunu belirtti. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, ziyarette tüm adaylara olduğu gibi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Menderes Koçak’a da Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
KOÇAK TEŞEKKÜR ETTİ
Bağımsız Belediye Başkanı Menderes Koçak; “Belediye Başkanımız İsmail Elibol beni makamında kabul ederek bana Kur’an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Ömrümde ilk defa bir Belediye Başkanı bana değer verdi. Bu beni çok onurlandırdı ve duygulandırdı. Bu yüzden Başkanımız İsmail Elibol’a sonsuz şükranlarımı sunarım. Sandıklımızda yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak hangimiz hayırlı olacaksa o seçilsin ama şunu belirtmeliyim ki bazı aday arkadaşlarımız fazla atıp tutuyor ben bunlara gülüp geçiyorum. Hizmet yarışında Sandıklı halkı beni seçerse bir çok ilklere imza atacağım. Allaha şükür Elibol başkan sayesinde Sanjet’le birlikte Sandıklımızda hava kirliliği kalmadı. Sandıklımız için tepekente teleferik kuracağım. Kaplıca ile Sandıklı arasına Tramvay yapacağım. Buradan söz veriyorum, verdiğim tüm sözleri yerine getireceğim. Daha önceki seçimlerde dolaşmadığım yer kalmamıştı fakat bu seçimlerde sağlık sorunlarımdan dolayı kapı kapı dolaşamayacağım. Bunun içinde tüm Sandıklı halkından özür dilerim” dedi.
KAZANAN SANDIKLI OLSUN
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol; “Göreve geldiğim gün parti rozetini çıkararak, hiçbir siyasi ayrım yapmadan vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalıştık. 30 Mart Yerel seçimleri ilçemize inşallah hayır getirsin. Kazanan Sandıklı olsun” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme