• Haberler
  • Genel
  • Elibol'dan müstakbel başkanlara öneri – Kocatepe Gazetesi

Elibol'dan müstakbel başkanlara öneri – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol Ak Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl ile MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bolcal'ı makamında ağırladı Ak Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl ile MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bolcal'ın Başkan Elibol'u ziyaretine Ak Parti İlçe Balkanı Cemil Akbaş ve MHP İlçe Başkanı Halil Özdemir de [&hellip]

Elibol’dan müstakbel başkanlara öneri

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol Ak Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl ile MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bolcal’ı makamında ağırladı

Ak Parti Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çöl ile MHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bolcal’ın Başkan Elibol’u ziyaretine Ak Parti İlçe Balkanı Cemil Akbaş ve MHP İlçe Başkanı Halil Özdemir de katıldı. Dostluk mesajları verilen ziyarette seçimlerin dostluk ve kardeşlik ortamı içinde geçmesi temennileri dile getirildi. Kazanacak belediye başkanından kaplıca ve organize sanayi yatırımlarına destek isteyen Elibol, “Hepimizin amacı Sandıklı’ya güzel şeyler yapmak. Keşke bu ziyaretler 5 yıldır yapılsaydı. Ben görev sürem boyunca bu şartlar altında bir şeyler yaptığıma inanıyorum. Tüm Belediye Başkan Adaylarından kazandıkları takdirde Organize Sanayi Bölgesi’nde ve Kaplıca’da ki yatırımcıların önünü açmaya devam etmesini ve yardımcı olmasını rica ediyorum. Afyonkarahisar her zaman ilçemizi ikinci plana atmaya çalışıyor. Kaplıca’ya 3 yeni otel yapımı için 1 yıldır ruhsat izni bekleyen işadamları var. Yine seracılık konusunda bir çok işadamı su izni bekliyor.” dedi.
TAKIMI AFYONKARAHİSAR’A GÖTÜRMEK ZORUNDA KALMAYALIM
Seçimlerin en güçlü iki adayı olan Ak Parti ve MHP adaylarından Elibol Sandıklıspor için de destek sözü isteyen Belediye Başkanı İsmail Elibol, “İki başkan adayını bir arada yakalamışken Sandıklıspor’un tesislerini ve sahayı kullanmaya devam etmesi konusunda söz vermesini istiyorum. Takımı Afyonkarahisar’a götürmek zorunda kalmayalım.” şeklinde konuştu.
Sandıklı için göreve her zaman hazır olduğunu söyleyen Belediye Başkanı İsmail Elibol, başkan seçilecek isme Sandıklı için her türlü desteği vermeye çalışacağını dile getirdi. Kazananın Sandıklı olmasını isteyen Elibol, “Kim Belediye Başkanı olursa memleketim için ben her zaman elimi taşın altına koymaya hazırım. Çok hassas bir seçim sürecine giriyoruz. 30 Mart Yerel Seçimlerinin ilçemize hayırlar getirmesini, seçim atmosferinin sükunet içerisinde kavgasız, birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Kazanan Sandıklı olsun.”diye konuştu.
Seçimlerin birlik, beraberlik ve dostluk içerisinde geçmesini dileyen Başkan Elibol, Çöl va Bolcal’a, Kur’an-ı Kerim’in yolundan ve Ay yıldızın gölgesinden ayırmaması dileğiyle Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme