• Haberler
  • Genel
  • Elibol’dan centilmenlik mesajı – Kocatepe Gazetesi

Elibol’dan centilmenlik mesajı – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor, İzmir temsilcisi Balçova Belediyespor’u 3-0’lık skorla mağlup ettiği maç sonrası Batman Petrolspor’a konuk olacak. Batman deplasmanına gidecek temsilcimiz hazırlıklara şimdiden başladı. Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol sosyal medyadaki şahsi hesabından Batman deplasmanı ile ilgili mesaj yayınladı. Elibol yayınladığı mesajda deplasmandaki maçın centilmence geçeceğine inandığını belirtti Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele [&hellip]

Elibol'dan centilmenlik mesajı

Elibol Sandıklıspor, İzmir temsilcisi Balçova Belediyespor’u 3-0’lık skorla mağlup ettiği maç sonrası Batman Petrolspor’a konuk olacak. Batman deplasmanına gidecek temsilcimiz hazırlıklara şimdiden başladı. Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol sosyal medyadaki şahsi hesabından Batman deplasmanı ile ilgili mesaj yayınladı. Elibol yayınladığı mesajda deplasmandaki maçın centilmence geçeceğine inandığını belirtti

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor, İzmir temsilcisi Balçova Belediyespor karşılaşmasından 3-0’lık skorla galip ayrıldı. Galibiyet sonrası moralleri yerinde olan Elibol Sandıklıspor önümüzdeki hafta sonu oynanacağı Batman Petrolspor deplasmanı hazırlıklarına başladı.
“SAHAYA EL ELE ÇIKALIM”
Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol sosyal medyadaki hesabından Batman Petrolspor maçı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda, rakip takım Batman Petrol’ü centilmence ağırladıklarını aktaran Elibol, iki ekibin oyuncularının sahaya el ele çıkabilceklerini ifade etti. Elibol, “İlk yarıda İlçemizde centilmence misafir edip ağırladığımız Batman Petrolspor ile bu hafta oynayacağımız karşılaşmada inşallah iki takım futbolcuları sahaya el ele çıkacaklardır” ifadesine yer verdi.
“OYUNCULARIMIZ
ELİNDEN GELENİ
YAPACAK”
2 oyuncunun kart cezalısı ve 3 oyuncunun da sakat olduğuna ifadesinde yer veren Elibol, “2 oyuncumuzun cezalı, 3 oyuncumuzun da sakatlığından dolayı 5 eksikle gideceğimiz zorlu Batman deplasmanında diğer oyuncularımızın da ellerinden geleni yapacaklarından şüphemiz yok” şeklinde konuştu.
BATMAN’A BAŞARILAR DİLEDİ
Batman Petrolspor’la deplasmanda oynayacakları maçın centilmence geçmesini arzu eettiğine deyinen Elibol, “Grubumuzun köklü ve güçlü takımı Batman Petrolspor’a da başarılar diliyor, dostluğun kazanacağı centilmence bir maç olmasını arzu ediyorum” ifadesi yer verdi.
BÖLÜKBAŞI OYUNCULARI KUTLADI
Ayrıca Elibol Sandıklıspor’un çiçeği burnunda teknik adamı Murat Bölükbaşı’da sosyal medyadaki şahsi hesabından galibeyet mesajı yayınladı. Bölükbaşı yayınladığı mesajda kazınalan 3 puan için oyuncularını kutladı.
Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Yeni teknik ekip olarak Sandıklımız’da çıktığımız ilk sınavımızda, güzel bir mücadele sonunda 3-0 kazandığımız Balçova müsabakasında oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı yürekten kutluyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme