• Haberler
  • Genel
  • Elibol’a ilk destek CHP’den – Kocatepe Gazetesi

Elibol’a ilk destek CHP’den – Kocatepe Gazetesi

CHP Sandıklı İlçe Başkanı Uğur Karaçelik, Belediye Başkanı İsmail Elibol'un birliktelik çağrısı akabinde ilk ziyareti yaptı Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un, ilçedeki siyasi parti yöneticilerine, tüm oda başkanlarına, sivil toplum örgütlerine ve Sandıklı'lı bürokratlara “Sandıklı Menfaatleri İçin Birlik Olalım” çagrısında bulunmuştu. Elibol, son zamanlarda ilçe de oluşan siyasi soğukluğun Sandıklı'ya zarar verdiğine dikkat çekmişti. İsmail [&hellip]

Elibol'a ilk destek CHP'den

CHP Sandıklı İlçe Başkanı Uğur Karaçelik, Belediye Başkanı İsmail Elibol’un birliktelik çağrısı akabinde ilk ziyareti yaptı

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’un, ilçedeki siyasi parti yöneticilerine, tüm oda başkanlarına, sivil toplum örgütlerine ve Sandıklı’lı bürokratlara “Sandıklı Menfaatleri İçin Birlik Olalım” çagrısında bulunmuştu. Elibol, son zamanlarda ilçe de oluşan siyasi soğukluğun Sandıklı’ya zarar verdiğine dikkat çekmişti. İsmail Elibol’un bu açıklamasına ilk destek Sandıklı CHP İlçe Başkanı Uğur Karaçelik’den geldi.
ÖNEMLİ OLAN SANDIKLI’YA HİZMET
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Uğur Karaçelik, Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol’a yaptığı ziyarette; Sandıklı’ya yatırım, ilçe halkının yararı için kendilerinin her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Karaçelik; “Sandıklı’da siyasi yönetimler değişebilir. Bugün MHP yarin CHP, AKP gelebilir. Önemli olan Sandıklı’ya hizmettir. Kimin yaptığı önemli değildir. Siyaset tatlı bir yarıştır. İktidar partisinden olmayan bir çok belediyeler bunun sancısını çekmektedir. Sandıklı’nında bunun sancısını yaşayan belediyelerden bir tanesi olduğunu biliyoruz. Hızlı trenin Sandıklı’da durması, Kaplıca yolunun yapılması, Yüksek Okulun ek bina inşaatı, üst geçit yapılması gibi konularda üzerimize ne düşüyorsa onu yapmaya hazırız. Sandıklı’da siyasete değil hizmete ihtiyacımız var.” dedi.
İKTİDAR TAYİNLE
İHALE İLE UĞRAŞMAMALI
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, CHP İlçe Başkanı Uğur Karaçelik’in ziyareti, gösterdiği hassasiyetinden dolayı şahsına ve partisine teşekkür etti. Sandıklı menfaatleri için bir araya gelinmesi gerektiğini tekrarlayan Elibol şöyle konuştu: “Allah razı olsun. Buradan iktidar parti yetkililerinin de aynı davranış ile yaklaşmalarını bekliyoruz. Her zaman Belediye ile uğraşmak çözüm değil. İktidar partisi demek öğretmen tayinleri ile okulların yemek ihaleleri ile uğraşmak olmasın. Belki de Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan bir uygulama ile biz OEDAŞ’a şahsi teminat verdik. Bakın Sandıklı’da hızlı tren durmuyor. Yüksek Okul’un inşaatı bekliyor. Kaplıca yolunun yapılması, İstasyon mahallesine üst geçit gerekiyor. İktidar partisi bunlar ile uğraşmalı. Bunlar yapılsın bizlerde destekçisi olalım. Yine bu işlerde onların adı olsun çok önemli değil ama Sandıklı için birlikte olalım.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme