• Haberler
  • Genel
  • Elibol: Zor şartlar altında önemli başarılar elde ettik

Elibol: Zor şartlar altında önemli başarılar elde ettik

2011-2012 jeotermal ısınma dönemi için hazırlanan Çakır Mahallesi 4. etap projesinin kapsadığı abonelerle düzenlenen toplantı Belediye Düğün Salonunda yapıldı Merak edilen sorular cevaplandıSon 2 yılda adeta devrim yaşayan, abone, ısı merkezi ve sıcak su kuyusu sayısını ikiye katlayan Sanjet A.Ş.'nin 2011-2012 yılı çalışma programı kapsamında hazırlanan ısıtma projesi vatandaşlara anlatıldı. Belediye Dügün Salonunda ki toplantıya [&hellip]

Elibol: Zor şartlar altında önemli başarılar elde ettik

2011-2012 jeotermal ısınma dönemi için hazırlanan Çakır Mahallesi 4. etap projesinin kapsadığı abonelerle düzenlenen toplantı Belediye Düğün Salonunda yapıldı

Merak edilen sorular cevaplandı
Son 2 yılda adeta devrim yaşayan, abone, ısı merkezi ve sıcak su kuyusu sayısını ikiye katlayan Sanjet A.Ş.’nin 2011-2012 yılı çalışma programı kapsamında hazırlanan ısıtma projesi vatandaşlara anlatıldı.
Belediye Dügün Salonunda ki toplantıya Sanjet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol, Sanjet A.Ş. ile Belediye yetkilileri ve konutları proje kapsamında olan vatandaşlar katıldı. Isınma döneminde ki çalışmalar, nasıl abone olunacağı ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı gibi vatandaşların merak ettiği konulara açıklık getiren Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Elibol, vatandaşların sorularını teker teker cevapladı. Sanjet A.Ş.’nin 2011-2012 ısınma dönemi için hazırladığı 4. etap proje ile Çakır Mahallesi Sıra Söğütler Sok, Irmak Sok, Menekşe Sok, Yaprak Sok, Ortanca Sok, Nisan Sok, Papatya Sok, Pelin Sok, Birlik Sok, Reçine Sok, Ayışığı Sok, Yasemin Sok, Sarmaşık Sok. ve Serhat Sokak’ta ki konutlarda yeterli oranda abonelik sağlanırsa sıcak su hattı alt yapı çalışmaları başlayacak.
Abone sayımız 2 kat arttı
Toplantıya katılan vatandaşlara Sanjet çalışmaları başladığında anlayışlı olmaları gerektiğini belirten İsmail Elibol; “Seçimlerden önce Sandıklı’nın tamamına yakınını ısıtacağım sözü verdim. Son iki yılda Sanjet çalışmalarıyla abone sayımızı ikiye katladık. Kurulduğu 1994 yılından bu yana 14 yılda 4248 abonesi olan Sanjet’e 5564 yeni abone kazandırdık. İki yılda ki çalışmalarımızın sonucu ısınma döneminde hiçbir sıkıntı yaşamadık. Bu çalışmaların büyük miktarda maliyeti var, kolay olmuyor. Örneğin 14 yıldan beri 3 ısı merkezi vardı, 3 yeni ısı merkezi daha yaptık. Isınmada sorun yaşanmaması için 4 yeni sıcak su kuyusu açtık. Yüksek borçla devraldığımız Belediyede zor şartlar altında önemli başarılar elde ettik. Çalışmalarımızda vatandaşları hangi partilisin, kimdensin diye ayırmayarak etaplar halinde hazırladığımız projeleri kendilerine duyurduk ve proje kapsamında kim varsa hepsini ısıttık. Sanjet çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızda önümüzde ki hafta asfaltlama çalışmaları başlayacak. Yeni başlayacak çalışmalardan dolayı sizlerinde yolları bozulacak. Bu konuda sizlerin anlayışlı olmanızı istiyorum. Her güzelliğin bir külfeti var. Tek amacım kömür taşıma, soba yakma ve is derdinden kurtardığım kadınlarımızın ve vatandaşlarımızın hayır dualarını almak.”dedi.

Bakmadan Geçme