Elibol: takımla hiçbir ilişiğim kalmadı

Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol yaptığı açıklama yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Sandıklıspor'la artık hiç bir ilişiğinin kalmadığını belirtti Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadelesini tamamlayan Elibol Sandıklıspor'un Onursal Başkanı İsmail Elibol, yaptığı açıklamada hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve takımla ilgili hiçbir düşüncesinin ya da ilişiğinin kalmadığını ifade etti. İsmail Elibol, 'Ben [&hellip]

Elibol: takımla hiçbir ilişiğim kalmadı

Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol yaptığı açıklama yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Sandıklıspor’la artık hiç bir ilişiğinin kalmadığını belirtti

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadelesini tamamlayan Elibol Sandıklıspor’un Onursal Başkanı İsmail Elibol, yaptığı açıklamada hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve takımla ilgili hiçbir düşüncesinin ya da ilişiğinin kalmadığını ifade etti. İsmail Elibol, “Ben yıllarca takımla ilgilendim. Kimseden yardım almadan çocuğumun çoluğumun rızkını verdim. En son play oflara giderken yardım kampanyası başlatıldı. İnanın 30 lira para yardımı yapılmış. Yatıran için belki çok paradır 30 lira ama anlaşılması için örneklendiriyorum 3 paket sigara parasıdır. Sandıklı’dan yapılan yardım sadece 3 paket sigara parası. Demek ki Sandıklı takımını sevmiyor. Takımımız 2’nci lige çıkmak için verdiği uğraşla elendi. Nasip değilmiş fakat sanki takım ligden düşmüş gibi bir hava vardı. Ben yıllarca elimden geleni yaptım. Kimse bir kuruş yardımda bulunmadı. Dipsiz bir kuyu gibi ne verdiysek gitti” diye konuştu.
HİÇ BİR ŞEKİLDE İLGİLENMİYORUM
Sandıklıspor genel kuruluna As Başkan olarak adaylığının söz konusu olduğu yönündeki iddialara cevap veren Elibol, “7’nci ayda olağan üstü genel kurul yapılacak. Tam tarihini bilmiyorum. Ben genel kurulda da çıkarım konuşmamı yaparım. Herkes konuşuyor fakat icraat yapan kimse yok. Takıma kimse sahip çıkmıyor ve destek de yok. Kimse bir kuruş yardım yapmaz, herkes ücretsiz bilet ister, daha neler neler vardı.” şeklinde konuştu.
SANJET’İN TAKIMA
SPONSOR OLMASINI İSTERİM
SANJET’in Sandıklıspor’a sponsorluğu yönünde çıkan haberlere cevap veren İsmail Elibol, “Sandıkspor’a sahip çıkılmasını isterim. Belediye olur, SANJET olur, a olur veya b olur ama takıma sahip çıkılmasını isterim. Fakat şampiyonluğa ulaşacak bir takım oluşturulamaz. Ligde orta sıralara oynayan bir takım kurulur ve takım 3’üncü ligde kalır.” dedi.
BATMAN’IN TÜM
PROTOKOLÜ ORDAYDI
Kahramanmaraş’ta düzenlenen final etabında direkten dönüldüğünü ifade eden Elibol, “Biz Sandıklı’dan ortalama 40 kişiyle gittik. Neredeyse bir otobüsü dolduramadık. Batman Petrol takımı tüm protokolü ve bin 500 taraftarı ile gelmişti. Yemesi içmesi konaklaması bu insanların karşılayacak gücü yok fakat herkes taşın altına elini koyuyor. Sandıklı’da ise sadece ben varım. Ben artık yoruldum, şevkim kırıldı. Ben artık yokum, kimse de benden bir şey beklemesin.” ifadesini kullandı.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme