• Haberler
  • Genel
  • 'Elibol Sandıklıspor'la ilgili düşüncemiz yok'

'Elibol Sandıklıspor'la ilgili düşüncemiz yok'

Elibol Sandıklıspor isim sözleşmesi bitmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol'un sözlerini değerlendiren AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, 'Daha önce de defalarca çeşitli kulüplerle görüşmeler yaptık. Fakat arkasını bilmediğimiz için böyle bir şey düşünmüyoruz. Biz bu halimizle, bu kulüple yola devam ediyoruz' dedi AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AFJET Afyonspor Futbol Şube [&hellip]

‘Elibol Sandıklıspor’la ilgili düşüncemiz yok’

Elibol Sandıklıspor isim sözleşmesi bitmesine ilişkin açıklamalarda bulunan Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol’un sözlerini değerlendiren AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, “Daha önce de defalarca çeşitli kulüplerle görüşmeler yaptık. Fakat arkasını bilmediğimiz için böyle bir şey düşünmüyoruz. Biz bu halimizle, bu kulüple yola devam ediyoruz” dedi

AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, AFJET Afyonspor Futbol Şube Sorumlusu Ali Günçar ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’ü makamında kabul etti. Ulutürk ve Günçar, Başkan Sel’e üzerinde Salih Sel yazan ve sırt numarası 9 olan forma hediye etti. Başkan Sel ziyaret esnasında Afyonkarahisar’ı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan AFJET Afyonspor hakkında genel değerlendirmede bulundu.
Başkan Sel, 13 yıllık sporculuk hayatında oyundan bir kere atıldığını belirtti. Oyundan atılma nedenini de açıklayan Sel, “13 yıl boyunca hayatımda oyundan bir kere atıldım. Onda da yerdeyken suratıma tekme atan birisine yüzümü korudum, kalktım kovaladım ve hepsi o yani dövmedim adamı” şeklinde konuştu.
“AFYONKARAHİSAR’DAKİ
DİĞER KULÜPLERDEN DE
DESTEK BEKLİYORUZ”
Afyonkarahisar’daki futbol takımlarından destek beklediklerini belirten Başkan Sel, “Sağolsun yönetim kurulu üyelerimiz Futbol Şube Sorumlumuz Ali Günçar ve AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk bey hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Biliyorsunuz AFJET Afyonsporumuz bu sene BAL liginde mücadele edecek. Onunla ilgili başarılı bir sezon geçirmemiz için arkadaşlarımız çalışmalara devam ediyor. Artık oyuncu seçimlerinin ve tespitlerinin sonuna geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren de bu oyuncuların transfer işlemleri için yönetim olarak görüşeceğiz ve Mayıs sonu Haziran başı gibi renklerimize bağlamak istiyoruz. Hedefimiz BAL liginde fazla beklemeden bir üst lige yani Profesyonel 3’üncü Lig’e yükselmek olacak. Biz de yönetim olarak her türlü fedakarlığı göstereceğiz. Bu konuda Afyonkarahisar’daki diğer kulüplerden de destek bekliyoruz. Yani AFJET Afyonspor’u el birliği ile bir yere getirmemiz lazım. Afyon’da sağolsun Belediyemiz Basketbol ve Voleybol’da başarılı bir sezon geçirdi. Hafta sonu inşallah Basketbol takımımızda 2’nci lige yükselmek için finallere gidecekler. Onlara başarılar diliyorum. Biz de futbol olarak hedefte koyduk, en geç 2023 yılında Süper Lig’de oynamayı hedefliyoruz. Biz dört yıllık bir tolerans koyduk ve inşallah bunu başaracak ekibimiz, yönetimimiz var. İnşallah alt yapıya da önem vererek bu işi direk Afyon’da kalıcı bir hale getirmek istiyoruz. Ben arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.
“YENİ BİR KULÜP DÜŞÜNMÜYORUZ”
Elibol Sandıklıspor’un Play-Off maçları sonrasında isim sözleşmesinin bitemesi ve Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol’un açıklamalarına da değinen Başkan Sel başka bir kulüple işbirliği düşünmediklerini açıkladı. AFJET Afyonspor’la temiz bir sayfa açtıklarını dile getiren Başkan Sel, “Biz temiz sayfa için yeni bir kulüp aldık. Bundan sonrasında yeni bir kulüp düşünmüyoruz. Biz bu takımla yolumuza devam edeceğiz. Daha önce de defalarca çeşitli kulüplerle görüşmeler yaptık. Fakat arkasını bilmediğimiz için böyle bir şey düşünmüyoruz. Biz bu halimizle, bu kulüple devam ediyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme