• Haberler
  • Genel
  • Elibol Sandıklıspor 2. Grup’ta – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor 2. Grup’ta – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig’de yeni sezonda Afyonkarahisar’ı temsil edecek Elibol Sandıklıspor’un grubu dün belli oldu. Elibol Sandıklıspor, yeni sezonda 2. Lig’de mücadele edecek 2013-2014 Sezonu Spor Toto 2. ve 3 Lig’de mücadele edecek takımların grupları belirlendi. Ataköy Olimpiyatevi’nde düzenlenen grup belirleme kura çekimine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu [&hellip]

Elibol Sandıklıspor 2. Grup'ta

Spor Toto 3. Lig’de yeni sezonda Afyonkarahisar’ı temsil edecek Elibol Sandıklıspor’un grubu dün belli oldu. Elibol Sandıklıspor, yeni sezonda 2. Lig’de mücadele edecek

2013-2014 Sezonu Spor Toto 2. ve 3 Lig’de mücadele edecek takımların grupları belirlendi. Ataköy Olimpiyatevi’nde düzenlenen grup belirleme kura çekimine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Üyesi Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer katıldı. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Ramazan ayının ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesi dileyerek başladığı konuşmasında, “İmkansızlıklar ve zor şartlar altında ülkemizin her bir köşesinde futbola hizmet eden kulüplerimizi ve başkanlarını burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler, bizler için önemlisiniz ve her zaman sizlerin yanınızdayız. BAL’dan 3. Lig’e, 3. Lig’den 2. Lig’e, 2. Lig’den PTT 1. Lig’e yükselen takımlarımızı da yeri gelmişken kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
GÜÇLÜ RAKİPLER VAR
Türkiye Futbol Federasyonu, 2013-2014 Sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig’de mücadele edecek takımların gruplarının belirleneceği kuraların çekimini dün çekildi. Milli Olimpiyat Komitesi Olimpiyat Evi’nde düzenlenen kura çekimi saat 13.00’te yapıldı. Elibol Sandıklıspor’un grubu da yapılan kura çekimiyle belli oldu. Elibol Sandıklıspor, yeni sezonda 2. Grup’ta mücadele edecek. Kura çekiminde Elibol Sandıklıspor’un rakipleri de belli oldu. Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen Elibol Sandıklıspor’un grubunda birbirinden güçlü takımlar yer alıyor. İşte Elibol Sandıklıspor’un da yeni sezonda mücadele edeceği 2. Grup’ta yer alacak takımlar:
1- Sandıklıspor
2- Manavgat Evrenseki
3- Hacettepe
4- Erzurum B.Ş.B.spor
5- Maltepespor
6- Batman Petrolspor
7- Elazığ Belediyespor
8- Orhangazispor
9- Bursa Nilüferspor
10- Çorum Belediyespor
11- Balçova Belediyespor
12- Sakaryaspor
13- Darıca Gençlerbirliği
14- Çıksalınspor
15- Sancaktepe Belediyespor
16- 68 Yeni Aksarayspor
17- Ünyespor
18- Düzyurtspor
(Kocatepe)

Elibol Sandıklı’nın
seçmelerine gençler akın etti

Elibol Sandıklıspor’da sezon öncesi ilk antrenman yapıldı. Önceki gün akşam saatlerinde Sandıklı İlçe Stadı’nda
yapılan antrenman tam kadro yapılamadı. Antrenmanda seçilmek için gelen 35 genç yer aldı

Elibol Sandıklıspor’da önceki gün akşam ilk antrenman heyecanı yaşandı. Teknik Direktör Hakan Karaca nezaretinde, Sandıklı’ya değişik illerden gelen 35 genç bir antrenman gerçekleştirdi. Gençler bir de kendi aralarında futbol oynayarak kendilerini Sandıklıspor’a seçtirmeye çalıştılar. Elibol Sandıklıspor, yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı. 2013-2014 Futbol Sezonu’nun ilk toplantısını ve antrenmanını gerçekleştirern Elibol Sandıklıspor’un antrenmanına 35 futbolcu katıldı. İlk antrenmana çoğunluğu gençlerden oluşan 35 futbolcu katıldı. Bir anlamda seçme özelliği taşıyan antrenmanlar, pazar gününe kadar devam edecek. Seçmelerde beğenilen futbolcular, kampa götürülecekler.
SAYI ARTACAK
Elibol Sandıklıspor’un seçmelerinin pazar gününe kadar devam edeceği öğrenildi. Kırmızı Şimşekler’de beğenilen futbolcular as kadro ile birlikte kampa götürülecekler. Orada da öne çıkabilirlerse kadroya dahil edilecekler. İlk günkü antrenman 35 genç yer aldı. Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca nezaretinde gerçekleşen idmanda, seçmelere katılan gençler antrenörler nezaretinde önce düz koşu, sonra açma germe ve çift kale maç yaptılar. Seçme antrenmanı oldukça renkli görüntülerle son buldu. Akşam saatlerinde seçme tarzında gerçekleşen idmanda genç oyuncular, kendilerini beğendirmeye çalıştılar. Pazar gününe kadar seçmelerin süreceği ve seçmelere katılımın devam ettiği açıklandı.

Bakmadan Geçme