• Haberler
  • Genel
  • Elibol Sandıklı’da Ünye maçı geldi çattı

Elibol Sandıklı’da Ünye maçı geldi çattı

Elibol Sandıklıspor, yarın evinde Ünyespor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Şimşekler, bu maçın hazırlıklarını dün tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor, ligin 9’uncu haftasında evinde Ünyespor’u konuk edecek. Evinde geçen hafta oynadığı Sakarayaspor maçını 2-0’lık skorla kaybeden Elibol Sandıklıspor, yarın da yine evinde Ünyespor’la karşılaşacak. Evindeki [&hellip]

Elibol Sandıklı'da Ünye maçı geldi çattı

Elibol Sandıklıspor, yarın evinde Ünyespor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Şimşekler, bu maçın hazırlıklarını dün tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı

Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor, ligin 9’uncu haftasında evinde Ünyespor’u konuk edecek. Evinde geçen hafta oynadığı Sakarayaspor maçını 2-0’lık skorla kaybeden Elibol Sandıklıspor, yarın da yine evinde Ünyespor’la karşılaşacak. Evindeki bu önemli maç için hazırlıklarını dün tamamlayan Elibol Sandıklıspor, artık maç saatini beklemeye başladı. Evindeki bu önemli maçı ne pahasına olursa olsun kazanmak isteyen Elibol Sandıklıspor, hafta başından itibaren yoğun bir tempoyla bu maça hazırlanmıştı. Özellikle ceza sahası içi organizasyonlarına antrenmanlarda yer veren Elibol Sandıklısporlu futbolcular, Ünyespor maçında fazlasıyla gol bulup yeniden yükselişe geçmek niyetinde. Evinde oynayacağı maçta taraftarlarından da tam destek bekleyen Elibol Sandıklıspor’da tek bir hedef var o da galibiyet. (Kocatepe Haber Merkezi)

Taraftar üç puan bekliyor

Elibol Sandıklısporlu taraftarlar, geçen hafta Sakaryaspor maçından mutlak galibiyet hedefliyordu ancak alınan 2-0’lık galibiyet kırmızı-beyaz renklere gönül verenleri bir hayli üzmüştü. Yarın da evinde Ünyespor’u konuk edecek Elibol Sandıklıspor, bu maçı kazanarak taraftarlarının gönlünü almak istiyor. Geçen hafta yaşanan yol kazasından en az yara alarak kurtulduğunu dosta düşmana göstermek niyetinde olan Elibol Sandıklıspor’da, hem teknik heyet, hem taraftarlar, hem de futbolcular galibiyete odaklanmış durumda. (Kocatepe Haber Merkezi)

Semih Katip, suskunluğunu koruyor

Elibol Sandıklıspor’un kaptanı Semih Katip, takımın, ligdeki ilk sezonunda da kaptanlık pazubandını takmış ve aynı zamanda takımın gol yükünü de sırtlanmıştı. Bu yıl ise Semih Katip, henüz gol atabilmiş değil. 2011-2012 Futbol Sezonu’nda attığı gollerle taraftarların gönlüne taht kuran Semih Katip, bu yıl oldukça suskun. İlk 11’in değişmezlerinden birisi olan Semih Katip’ten taraftarlar acil gol bekliyorlar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme