Elibol Sandıklı’da antrenmanlar son sürat

Elibol Sandıklıspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı Şimşekler, yarın da Eğirdir’e hareket edecek Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta yeni sezonda mücadele edecek Elibol Sandıklıspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı-Şimşekler, yarın Eğirdir’e kampa gitmek için yola çıkacaklar. Elibol Sandıklıspor’un yeni sezon çalışmaları yarından itibaren Eğirdir’de devam edecek. Eğirdir’de kampa girecek Elibol Sandıklıspor, dün [&hellip]

Elibol Sandıklı'da antrenmanlar son sürat

Elibol Sandıklıspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı Şimşekler, yarın da Eğirdir’e hareket edecek

Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta yeni sezonda mücadele edecek Elibol Sandıklıspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı-Şimşekler, yarın Eğirdir’e kampa gitmek için yola çıkacaklar. Elibol Sandıklıspor’un yeni sezon çalışmaları yarından itibaren Eğirdir’de devam edecek. Eğirdir’de kampa girecek Elibol Sandıklıspor, dün de evindeki son antrenmanını yaptı. Bu sezon hedefini ‘şampiyonluk’ olarak belirleyen Elibol Sandıklıspor, bu amaçla da kadrosuna birbirinden önemli futbolcular katmıştı. 3. Lig’de şampiyonluğa oynayacak bir kadroya sahip olan Elibol Sandıklıspor’da antrenmanlar da devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar, yarın Eğirdir’e gitmek üzere yola çıkacaklar.

Yağmur da durduramadı

Elibol Sandıklıspor’da antrenmanlar hız kesmiyor. Önceki gün Sandıklı’da etkili olan sağanak yağmura rağmen çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, günü yine çift idman yaparak geçirdi.

Bakmadan Geçme