• Haberler
  • Genel
  • Elibol: Neyin kafasını yaşıyorsunuz – Kocatepe Gazetesi

Elibol: Neyin kafasını yaşıyorsunuz – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, takımla ilgili açıklamada bulundu. Sandıklıspor'la ilgili oyunlar oynandığını iddia eden Başkan Elibol, 'Siz emir vaki, tehditle bu takım üzerinden maddiyatla ilgili hayal görürseniz, adama sorarlar neyin kafasını yaşıyorsunuz diye' ifadesini kullandı Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor bugün Bursa temsilcisi Nilüferspor'la karşılaşacak. Nilüferspor maçı öncesinde [&hellip]

Elibol: Neyin kafasını yaşıyorsunuz

Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, takımla ilgili açıklamada bulundu. Sandıklıspor’la ilgili oyunlar oynandığını iddia eden Başkan Elibol, “Siz emir vaki, tehditle bu takım üzerinden maddiyatla ilgili hayal görürseniz, adama sorarlar neyin kafasını yaşıyorsunuz diye” ifadesini kullandı

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor bugün Bursa temsilcisi Nilüferspor’la karşılaşacak. Nilüferspor maçı öncesinde açıklama yapan Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, Sandıklıspor üzerinde oyunlar oynandığı iddia etti. Oyuncuların kışkırtıldığını, gelirle ve giderle ilgili plan yapanların olduğunu iddia eden Elibol, “Siz emir vaki ile tehditle bu takım üzerinden maddiyatla ilgili hayal görürseniz, adama sorarlar neyin kafasını yaşıyorsunuz diye” şeklinde konuştu.
“BİZ APTAL, SİZ AKILLISINIZ ÖYLE Mİ?”
Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, “Maalesef, yine Sandıklıspor üzerinden oyunlar oynanmaya başladı. Eski bir siyasinin içinde olduğu ve takım içinde görev yapan ve yapmış bir çok kişinin bu hayati maçlarımız öncesi yönetim oluşturmaya başlamasını, sezon sonunu bekleyememesini yadırgıyorum. 5 yıl önce bu fotoğraftaki gibi süper amatörden geldiğimiz unutuldu, ardından bölgesel ligden çıktığımız unutuldu ve ilçe takımı olarak 3 yıldır 3’üncü ligde onurlu mücadelemiz unutuldu ve her nedense, resmi borcunun olmadığı esnaf borcunun olmadığı takımımız elimizden alınma çalışmaları başlatıldı. Başkan adayı olmamam dolayısıyla, tesislerin, otobüs ihtiyaçlarının, stadyumun ve orada hizmet edecek personelin belediyeden karşılanacağı bilinirken sanki bunların takım yönetimi kendilerine verilirse yaparız gibi ifadeler, sporseverlikle ve Sandıklısporlu olmakla yakından uzaktan alakası yoktur. Televizyonlarda takıma her türlü desteği vereceğim diyen Başkan Adayı acaba, 5 yılda kaç kez maça gelmiştir? Hangi deplasmana gitmiştir? 1 kuruş yardımda bulunmuş mudur?” diye konuştu.
“TAKIM DÜŞECEKSEDE
BİZ DÜŞÜRÜRÜZ”
Açıklamada Sandıklıspor’un başında yer alan Elibol isim sponsorluğunun bitimine yakın olduğunu belirten Başkan Elibol, “Biz bu takıma, 5 yıldır zamanımızı, işimizi, emeğimizi, paramızı harcayalım. iyi bir takım kuralım, borçsuz idare etmeye çalışalım. Siz gelin yönetimi bizim olacak deyin. iyi niyetiniz varsa, bu takıma sponsor olun bütün masraflarını yapın. Eyvallah ağzımı açmam elimle teslim ederim 1 kuruş da talep etmem. Ama siz emir vaki, tehditle bu takım üzerinden maddiyatla ilgili hayal görürseniz, adama sorarlar; ‘neyin kafasını yaşıyorsunuz diye.’ Sandıklıspor sevdanızın olmadığını biliyorum, sadece emeğe saygı duyulsun istiyorum. Beni tanıyanlar bilir. Bir pire için yorgan yakarım. Bu takıma kimsenin bir lira yardımı olmadığı yerde bana spordan bahsedemezsiniz. Elibol sponsorluğu bitiyor gelin sponsor olun iyi niyetinizi bilelim. Yoksa bizden bu yönetimi alacak hiç bir kimse yok. Anlayanlar anlamayanlara anlatırsa sevinirim. Bu takım düşecekse biz çıkardık, yemin ediyorum biz düşürürüz” dedi.
“FUTBOLCULARA GAZ VERENLER VAR”
Takım futbolcularına gaz verildiğini belirten Elibol, “Ayrıca futbolculara her takımda olduğu gibi para ödemelerinin bazen geciktiğini fırsat bilerek, futbolcularımıza değişik yolardan gaz veren, antrenmanlara çıkmayın ve hatta 2 hafta maça çıkmazsanız bu takım amatöre düşer yada U-17‘lerle, çocuklarla çıksın hedeften uzaklaşsın eli güçlenmesin tarihi fark yesinler diyebilecek kadar aşağılaşan birilerine bu takımı vermem söz konusu bile değildir. Teklif dahi edilemez” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme