• Haberler
  • Genel
  • Elibol, Kaplıcalar'ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Elibol, Kaplıcalar'ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcası Açık Pazar esnafı yeni işyerlerinde hizmet vermeye başladı Hüdai Kaplıcası'nda Kadife Kale mevkii olarak bilinen eski işletme binası altındaki banyosuz dairelerin tadilatının tamamlanmasıyla Sandıklı Belediyesi tarafından ihale ile kiraya verilen işyerlerinde Açık Pazar esnafı faaliyetlerine başladı. Faaliyetlerine başlayan işyeri sahiplerini ziyaret eden Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, esnaflarla sohbet edip kazançlarının [&hellip]

Elibol, Kaplıcalar’ı ziyaret etti

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcası Açık Pazar esnafı yeni işyerlerinde hizmet vermeye başladı

Hüdai Kaplıcası’nda Kadife Kale mevkii olarak bilinen eski işletme binası altındaki banyosuz dairelerin tadilatının tamamlanmasıyla Sandıklı Belediyesi tarafından ihale ile kiraya verilen işyerlerinde Açık Pazar esnafı faaliyetlerine başladı. Faaliyetlerine başlayan işyeri sahiplerini ziyaret eden Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, esnaflarla sohbet edip kazançlarının bol ve bereketli olmasını diledi. Kaplıcalara gelen misafirlerin daha temiz ve huzurlu ortamda alışveriş yapabilmeleri için yapılan işyerleri ile Kaplıca girişindeki açık pazar esnafları ve vatandaşlar daha rahat alışveriş imkanına sahip oldu. Alt katlarını işyeri olarak kullanacak Kaplıca esnafı üst katı depo olarak kullanabilecek ve kendi konaklamalarını sağlayabilecek.
“Misafirler, en iyi hizmete layık”
Konuyla ilgili açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol;” Hüdai Kaplıcası’na gelen misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek ve çevre görünümü için Kaplıca girişinde ki açık pazar esnaflarımıza Kadife Kale mevkiinde yeni işyerleri yaptık. Kaplıca müşterilerimizden fazla rağbet görmeyen banyosuz dairelerin tadilatını yaparak esnaflarımız daha rahat ortamlarda faaliyet gösterebileceği işyerlerinde hizmet vermeye başladı. Hüdai Kaplıcamızda yeniliklerimiz ve iyileştirme çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Bakmadan Geçme