Elibol da olmasa… – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Elibol, takımının bugünkü başarısında en büyük paya sahip isim. Ancak onun da üzerindeki baskıların gitgide arttığı öğrenildi Sandıklı Belediyespor’un bundan bir kaç yıl önce 3. Lig’de oynaması hayaldi. Ancak Belediye Başkanı İsmail Elibol’un göreve gelmesiyle yeniden bir yapılanma içerisine giren Sandıklı Belediyespor, önce Süper Lig’de, sonra Bölgesel [&hellip]

Elibol da olmasa...

Sandıklı Belediyespor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı İsmail Elibol, takımının bugünkü başarısında en büyük paya sahip isim. Ancak onun da üzerindeki baskıların gitgide arttığı öğrenildi

Sandıklı Belediyespor’un bundan bir kaç yıl önce 3. Lig’de oynaması hayaldi. Ancak Belediye Başkanı İsmail Elibol’un göreve gelmesiyle yeniden bir yapılanma içerisine giren Sandıklı Belediyespor, önce Süper Lig’de, sonra Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak adını 3. Lig’e yazdırdı. Sandıklı Belediyespor’un şampiyonluğa oynayan bir ekip haline gelmesi için gece gündür yöneticilerle birlikte çalışan ve takımın her türlü yükünü çeken İsmail Elibol, bugün takımıyla gurur duyuyor. Ancak İsmail Elibol’un da üzerine siyasiler tarafından gelindiği ve sürekli olarak müfettişler gönderilerek belediyede ya da kulüpte bir açık aranmaya çalışıldığı bildirildi. Bu duruma hayli üzülen Sandıklı Belediye Başkanı ve takımın onursal başkanı İsmail Elibol’un da en büyük isteğinin takımının şampiyonluk yaşayarak 2. Lig’e yükselmesi olduğu öğrenildi. Takıma ve kendile-rine zarar vermeye çalışanlara en iyi cevabı başarıyla vermek isteyen Sandıklı Belediyesporlu yönetim, teknik heyet ve futbolcular da başarıya odaklanmış durumda. Sandıklı Belediyespor’un şu an her türlü maddi yükünü kendi cebinden karşılayarak çeken İsmail Elibol’un da küstürülmesi durumunda takımın çok kötü durumda olacağı da herkes tarafından biliniyor.

Yusuf golcüleri yakaladı

Sandıklı Belediyespor’un tecrübeli stoperi Yusuf Orhan, Lüleburgazspor müsabakasında 90+4’üncü uzatma dakikasında attığı golle takımını galibiyete taşımıştı.
Sandıklı Belediyespor’un başarılı oyuncusu Yusuf Orhan attığı golle ligdeki gol sayısını 4’e çıkartmayı başardı

Sandıklı Belediyespor’un başarılı stoperi Yusuf Orhan, Lüleburgazspor müsabakasında takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Henüz 3’üncü dakikada kalesinde talihsiz bir gol gören Sandıklı Belediyespor, ikinci yarıda defans oyuncusu Afyonkarahisarlı Yücel Çakır’la 1-1’lik eşitliği sağladı. Bu golden sonra üst üste akın yapan Sandıklı Belediyespor eline geçirdiği fırsatları değerlendiremedi. Ancak son dakika oynandığı sırada Sandıklı belediyespor’un stoperi Yusuf Orhan, ileriye çıkıp kazanılan serbest vuruştan sonra topa ayak içiyle dokunarak golünü atmayı başardı. Bu golle Sandıklı Belediyespor galibiyete ulaşarak ligin ikinci yarısına da üç puanla başlamış oldu. Attığı golle Sandıklı Belediyespor’a galibiyeti getiren isim olan Yusuf Orhan, bu golle ligdeki gol sayısını da 4’e çıkartmayı başardı. Bir defans oyuncusu olmasına rağmen sayı üretkenliğiyle dikkat çeken Yusuf Orhan daha önce de ilk yarıda oynanan Manavgat Evrensekispor müsabakasında takımı adına 2 gol atmış ve galibiyeti getirmişti. Gebzespor maçında da 58’inci dakikada kafasıyla topu ağlara gönderen Yusuf Orhan, Lüleburgaz müsa-bakasında da gol atarak gol sayısını 4’e çıkarttı. Sandıklı Belediyespor’un en golcüleri arasına ismini yazdıran Yusuf Orhan ilerleyen haftalarda da takımının sayı bulmakta sıkıntı çektiği sırada yine sahneye çıkıp gollerini atacak gibi görübüyor. Kırmızı Şimşekler’in en golcü oyuncusu durumunda bulunan Semih’in 8, Durmuş Erol, Kaan Akar, Serdar Ümit Deniz’in 5’er, takımdan ayrılan Mehmet Şıralı ile birlikte Yusuf Orhan’ın 4’er golü bulunuyor. Mesut Akşit ve Onur Kahraman’ın da Sandıklı Belediyespor adına 2’şer golleri bulunmakta. Lüleburgaz maçında takımının ilk golünü atan Yücel Çakır da Sandıklı Belediyespor adına ilk golünü kaydetmiş oldu.

Elibol: “Siz bu takıma destek çıkın bu takım zaten şampiyon”

Dışarıda da taraftarlar futbolcuları beklediği sırada staddan ayrılmak için arabasına yönelen İsmail Elibol’a taraftarlar, ‘büyük başkan’ diyerek tezahüratlarda bulundular. İsmail Elibol’da taraftarlara dönerek “Siz bu takıma böyle destek vermeye devam edin. Bu takım zaten şampiyon olacak” dedi.

Soyunma odasında
son dakika galibiyeti sevinci

Sandıklı Belediyespor’un Lüleburgazspor’u son dakikalar oynanırken Yusuf’un attığı golle 2-1 devirmesi, hem sahada hem de soyunma odasında futbolcuların büyük bir sevinç yaşamasına neden oldu. Maç sonunda sahada birbirlerine sarılıp taraftarlarına koşarak galibiyeti kutlayan futbolcular, sevinçlerine soyunma odasında da devam ettiler. Soyunma odasındaki galibiyet kutlamalarına Sandıklı Belediyespor’un Onursal Başkanı İsmail Elibol ve teknik heyet de katıldı. Birbirlerine sarılarak kutlama yapan futbolcular, Elibol’u da aralarına alarak ‘Bu sene, o sene’ tezahüratlarıyla galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar.

Haberler ve fotoğraflar:
R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme