• Haberler
  • Genel
  • Elibol, 'Biz lider severiz' – Kocatepe Gazetesi

Elibol, 'Biz lider severiz' – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol sosyal medyadaki şahsi hesabından açıklama yaptı. Yayınladığı mesajda Düzyurtspor'a gönderme yapan Elibol, 'Biz lider severiz, bekleyeceğiz seni Trabzon Düzyurt' ifadesini kullandı Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor hafta sonu oynadığı maçta lig ikincisi Çorum Belediyespor'u konuk etmişti. Karşılaşmayı 4-0'lık net skorla kazanan Elibol Sandıklıspor'da keyifler [&hellip]

Elibol, “Biz lider severiz”

Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol sosyal medyadaki şahsi hesabından açıklama yaptı. Yayınladığı mesajda Düzyurtspor’a gönderme yapan Elibol, “Biz lider severiz, bekleyeceğiz seni Trabzon Düzyurt” ifadesini kullandı

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor hafta sonu oynadığı maçta lig ikincisi Çorum Belediyespor’u konuk etmişti. Karşılaşmayı 4-0’lık net skorla kazanan Elibol Sandıklıspor’da keyifler yerinde. Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, soysal medyadaki şahsi hesabından bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda Play-Off grubunu hedef olarak nitelendiren Elibol, “Tarihimizde ilk kez Play-Off’ları göreceğiz. Sizler inanmaya devam edin” ifadesine yer verdi.
TARAFTARA ÖVGÜ
Başkan Elibol, yayınladığı mesajda taraftara, övgü dolu sözlerle yer verdi. Elibol, “Bu muhteşem taraftar oldukça sırtımız yere gelmez. Teşekkürler Sandıklım” ifadesini kullandı.
“BEKLEYECEĞİZ SENİ
TRABZON DÜZYURT”
Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, mesajında 10 hafta kaldığına dikkat çekerek zorlu maçlarla ligin devam ettiğini ifade etti. Elibol, “Mesafe kısaldı ve 10 maç kaldı. Zor maçlar devam ediyor. Bu Lig’de her şey henüz bitmedi. Fikstür avantajı artık bizde, rakipler bundan sonra birbiri ile daha çok oynayacak. Bizim için artık her maç final” şeklinde konuştu.
“ÇORUM’UN YERİNDE
OLMAK İSTEMEZDİM”
Ligin yeniden başladığını belirten Elibol, oynanan maçta Çorum’un çok çaresiz kaldığını dile getirdi. Elibol, “Bugün Çorum Belediye’nin yerine olmak istemezdim. Hayatımda bu kadar çaresiz kalan bir takım daha görmemiştim” dedi.
“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”
Lig 2’ncisi takımla Sandıklıspor’un arasında 3 puan farkın olduğunu belirten Elibol, “Bizi izlemeye devam edin. Sandıklımızda olup da bu maçı kaçıranlar pişman olmuştur. İç saha maçlarında en çok puan toplayan takımız. Biz lider severiz, bekleyeceğiz seni Trabzon Düzyurt ve tarihimizde ilk kez Play-Ofları göreceğiz. Sizler inanmaya devam edin” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme