• Haberler
  • Genel
  • Elibol: Başka Sandıklıspor yok – Kocatepe Gazetesi

Elibol: Başka Sandıklıspor yok – Kocatepe Gazetesi

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Elibol Sandıklıspor, üst üste alınan beraberlikler sonrası şampiyonluk yolundan ayrılmaya başladı. Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, sosyal medyadaki şahsi hesabından açıklama yaptı. Elibol yayınladığı mesajda, 'Ben Sandıklıspor'u iyi günde almadım ki, kötü günde terk edeyim' dedi Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor ligin ikinci yarısında inişli çıkışlı [&hellip]

Elibol: Başka Sandıklıspor yok

Şampiyonluk yolunda ilerleyen Elibol Sandıklıspor, üst üste alınan beraberlikler sonrası şampiyonluk yolundan ayrılmaya başladı. Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, sosyal medyadaki şahsi hesabından açıklama yaptı. Elibol yayınladığı mesajda, “Ben Sandıklıspor’u iyi günde almadım ki, kötü günde terk edeyim” dedi

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Elibol Sandıklıspor ligin ikinci yarısında inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. Son maçta Ankara temsilcisi Hacettepespor’la 1-1’lik skorla berabere kalan Elibol Sandıklıspor 5’inci sıradan 7’nci sıraya geriledi.
“BU GRUPTAN YA ŞAMPİYON OLARAK YA DA
PLAY-OFF’TAN ÇIKARIZ”
Sosyal medyadaki şahsi hesabından açıklama yapan Elibol Sandıklıspor Onursal Başkanı İsmail Elibol, puan kayıplarından dolayı daha önce memnun olmadığını yayınlamıştı. Elibol, en kötü gününde bile Sandıklıspor’un yanında olacağını da bir mesajla daha ifade etti. Sosyal medyadaki şahsi hesabından açıklamada bulunan Elibol, “Başka Sandıklıspor yok. Öyle ya da böyle; bu zor, enteresan gruptan ama şampiyon olarak ama Play-Off’tan çıkacak bu takım” ifadesine yer aldı.
“EN KÖTÜ GÜNÜNDE
YANINDAYIZ”
Yayınladığı mesajda kalan 13 maçta her şeyin yaşanabileceğine dikkat çeken Başkan Elibol, “Ben inanıyorum. Liderle takımla aramızda 8 puan, ikinci takımla ise 3 puan fark var. İkisi de buraya gelecek. Bu grupta, kalan 13 maçta her şey yaşanır. En kötü gün bugünse biz yine Sandıklıspor peşinde olacağız” dedi.
“SANDIKLISPOR’U TERK
ETMEYECEĞİM”
Yayınladığı mesajda son olarak takımı terk etmeyeceğini yazan Elibol, “Ben Sandıklıspor’u iyi günde almadım ki kötü günde terk edeyim. İnanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler” ifadesine yer verdi.
Ayrıca Elibol, sosyal medyadaki şahsi hesabından mesajıyla birlikte Elibol Sandıklıspor’un ‘Asalet Pozu’nu da paylaştı. Elibol Sandıklıspor, Hacettepespor maçının ardından Cebebi İnönü Stadı önünde ‘Asalet Pozu’ çekindi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme