• Haberler
  • Genel
  • Elibol, AVM inşaatını inceledi – Kocatepe Gazetesi

Elibol, AVM inşaatını inceledi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Adalya Dinlenme Tesislerine yapılan Outlet ve AVM inşaatını, ziyaret etti Sandıklı’da şu anki durumu ile 120 kişiye iş imkanı sağlayan Adalya Dinlenme Tesisleri'ne yapılan 9000 metrekare kapalı alana sahip yeni Outlet ve AVM inşaatını Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ziyaret etti. Elibol, tesis sahibi işadamı Barış Şeker'den çalışmalar hakkında bilgi [&hellip]

Elibol, AVM inşaatını inceledi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Adalya Dinlenme Tesislerine yapılan Outlet ve AVM inşaatını, ziyaret etti

Sandıklı’da şu anki durumu ile 120 kişiye iş imkanı sağlayan Adalya Dinlenme Tesisleri’ne yapılan 9000 metrekare kapalı alana sahip yeni Outlet ve AVM inşaatını Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ziyaret etti. Elibol, tesis sahibi işadamı Barış Şeker’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
REKABETİN GEREKLERİ YAPILDI
Şehirlerarası yolculuk yapan toplu taşıma otobüslerinin yanı sıra kendi araçlarıyla bireysel yolcuların hizmetinde olacak yeni Outlet ve AVM’den ilçedeki vatandaşlarda faydalanabilecek. Haziran ayı içerisinde faaliyete geçirilmesi planlanan tesiste Türkiye’nin önde gelen giyim ve gıda firmalarının ürünleri yer alacak. Özellikle alışveriş ve dinlenmek için başka şehirleri tercih eden vatandaşların ihtiyaçlarını Sandıklı’da karşılamaları için böyle bir yatırıma girdiklerini belirten işadamı Barış Şeker şöyle konuştu: “20 yıldır Sandıklı’ya hizmet ve istihdam sağlamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Şuan faaliyette olan Adalya Dinlenme Tesisi, hizmet konusunda marka olarak ilçemize yakışır bir tesis olma konumunda. Bunun yanında şehirlerarası yolculuk yapacak Sandıklı’lı vatandaşlarımız artık otogara yaya olarak gitme yerine şehir merkezine açtığımız şubemizden alınıp otobüse yada tesise götürülüyor. Gelen yolcularda aynı şekilde otogardan yada tesislerden alınarak şehir merkezine getiriliyor. Firma olarak otogarda büro kiralayarak ilçemizde ki taşımacılık rekabetinin artmasını ve günümüz koşullarında hizmet vermesini sağladım.”
SANDIKLI’YA HAYIRLI OLSUN
İşadamı Barış Şeker, yıllardır Sandıklı’da bir outlet ve AVM eksikliği bulunduğunu, Haziranda faaliyete girmesini planladıkları outlet ve AVM’de Türkiye’nin önde gelen giyim firmaları, tanınmış lezzetlerin yer aldığı restaurantlar ve alışveriş merkezi gibi işyerleri yer alacağına dikkat çekti. Şeker, vatandaşların alışveriş için Afyonkarahisar’a, Isparta’ya gitmelerine gerek kalmayacağını, tesisin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol ise ilçenin günden güne geliştiğine değindi. Elibol; “Yapılan oteller, seralar, organize sanayisiyle her geçen gün büyüyen ve gelişme ivmesi yakalayan ilçemize böyle bir tesisin yapılması hem Belediye Başkanı olarak hem de yapanın çok yakın arkadaşım olması nedeniyle beni son derece mutlu etti. İnşallah Sandıklımız böyle güzel ve çok amaçlı yatırımlarla gelişir ve bir çok vatandaşımıza iş kapısı açılmış olur.” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme