Elibol: Aday değilim – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol dün gece geç saatlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamada Belediye Başkanlığına aday olmadığını duyurdu “KAZANABİLECEĞİM SEÇİMDEN ÇEKİLİYORUM󈭱 Mart 2009 yerel seçimlerinde MHP’den Sandıklı İlçesinde Belediye Başkanı seçilen İsmail Elibol, sosyal medyada yaptığı açıklamasında görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri anlattı. Elibol açıklamasında “Sandıklı'nın yakın tarihinde kendi isteğiyle tekrar aday olmayan Belediye Başkanı [&hellip]

Elibol: Aday değilim

Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol dün gece geç saatlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamada Belediye Başkanlığına aday olmadığını duyurdu

“KAZANABİLECEĞİM
SEÇİMDEN ÇEKİLİYORUM”
29 Mart 2009 yerel seçimlerinde MHP’den Sandıklı İlçesinde Belediye Başkanı seçilen İsmail Elibol, sosyal medyada yaptığı açıklamasında görev süresi boyunca yaptığı hizmetleri anlattı. Elibol açıklamasında “Sandıklı’nın yakın tarihinde kendi isteğiyle tekrar aday olmayan Belediye Başkanı yok. Kazanabileceğim bir seçimden memleketimin önünü açmak için çekiliyorum. Bu göreve gelirken koltuk sevdası için gelmedim. Ben siyasetçi değilim. Bu yüzden Belediye Başkanlığım süresince sadece ekmeğini yediğim memleketime vefa borcumu ödemek için çaba sarf ettim” dedi.
“MHP’Lİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”
Belediye Başkanlığı görevi boyunca partisine ve şahsına laf getirmeden en iyi şekilde Milliyetçi Hareket Partisini temsil etmeye çalıştığını ifade eden Elibol kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Elibol, “Bir çok teklif gelmesine rağmen partimi değiştirmeyi hiçbir zaman düşünmedim. Her zaman iyi bir ülkücü,iyi bir MHP’li oldum ve olmaya da devam edeceğim” dedi.
BÜYÜK KONGRE
SONRASI SOĞUKLUK BAŞLADI
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol MHP’nin büyük kongresinde genel başkan adaylarından Koray Aydın’ı desteklediği, kongre sonrasında parti yönetimiyle arasına soğukluk girdiği biliniyordu. Elibol MHP lideri Bahçeli’nin Afyonkarahisar’daki etkinliklerine katılmayarak dikkatleri üzerine çekmişti. MHP Lideri Bahçeli’nin yarın bir çok belediye başkan adayını açıklayacağı toplantı öncesinde gelen bu haber siyasi kulisleri dalgalandırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme