Elektrik kesintileri mobil uygulamadan öğrenilecek

Yapılan açıklamada OEDAŞ'ın yenilenen web sayfası üzerinden 48 saat öncesinden bilgi paylaşımında bulunulacağı ifade edildi. SMS hizmetinin de yer aldığı hizmet hakkında kurumdan özetle şu açıklama yapıldı: 'Osmangazi EDAŞ'ın yenilenen web sitesinde aboneler, bağlantı süreçlerinden ve gerekli evraklara kadar aradıkları tüm bilgiye detaylı bir şekilde ulaşabiliyor. 7 gün 24 saat bilgiye erişimi hedefleyen Osmangazi EDAŞ'ın [&hellip]

Yapılan açıklamada OEDAŞ’ın yenilenen web sayfası üzerinden 48 saat öncesinden bilgi paylaşımında bulunulacağı ifade edildi. SMS hizmetinin de yer aldığı hizmet hakkında kurumdan özetle şu açıklama yapıldı: “Osmangazi EDAŞ’ın yenilenen web sitesinde aboneler, bağlantı süreçlerinden ve gerekli evraklara kadar aradıkları tüm bilgiye detaylı bir şekilde ulaşabiliyor. 7 gün 24 saat bilgiye erişimi hedefleyen Osmangazi EDAŞ’ın web sitesi üzerinden en az 48 saat önce planlı çalışmalardan haberdar olunabiliyor. Ayrıca bilgilerini güncelleyen tüketiciler sms alma imkânına kavuşuyor.”
YAZILI BAŞVURUNUZUN AKIBETİNİ
ONLİNE ÖĞRENECEKSİNİZ
www.osmangaziedas.com.tr adresine giriş yapan tüketiciler, daha önce yazılı olarak başvurdukları evraklarının barkod numarası sayesinde başvurularının hangi aşamada olduğunu takip edebilecekleri de kurum tarafından yapılan açıklamada yer aldı.

Bakmadan Geçme