Elektrik arızası AFJET’i aksattı

AFJET A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk, İhsaniye hattı üzerindeki jeotermal kuyulara elektrik direğinin devrilmesiyle oluşan tel kopukluğundan dolayı enerji verilemediğini söyledi. Ulutürk, 'OEDAŞ ekiplerine arızanın kısa sürede giderilmesi için AFJET ekipleri ve vinçlerimizle destek verdik. Kısa sürede arızanın giderilerek ısı enerjisinin normal seyrinde verilmesi için çabaladık' dedi   Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret A.Ş. [&hellip]

AFJET A.Ş. Genel Müdürü Dr. Yusuf Ulutürk, İhsaniye hattı üzerindeki jeotermal kuyulara elektrik direğinin devrilmesiyle oluşan tel kopukluğundan dolayı enerji verilemediğini söyledi. Ulutürk, “OEDAŞ ekiplerine arızanın kısa sürede giderilmesi için AFJET ekipleri ve vinçlerimizle destek verdik. Kısa sürede arızanın giderilerek ısı enerjisinin normal seyrinde verilmesi için çabaladık” dedi

Afyon Jeotermal Turizm ve Ticaret A.Ş. (AFJET) Genel Müdürü Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Yusuf Ulutürk, elektrik dağıtım şirketinin İhsaniye hattı üzerinde direk devrilmesi nedeniyle ısıtma sistemine ait bazı kuyulara enerji verilemediğini belirtti.
Ulutürk, AFJET A.Ş. ekiplerinin OEDAŞ ekiplerinin çalışmalarının kısa sürede tamamlanması için destek verdiğini belirterek. Kısa süreli ısı düşüklüğü yaşanabileceği bilgisinin abonelere iletildiğini dile getirdi.
Ulutürk, “Gecek’te bulunan kuyularımız iki hattan beslenmektedir. Birinci Kütahya yolu üzerindeki hat diğeri de Saraydüzü bölgesinde İhsaniye hattından beslenmektedir. İhsaniye hattı üzerindeki kuyulara elektrik direğinin devrilmesiyle oluşan tel kopukluğundan dolayı enerji verilememektedir. Dolayısıyla hem şehir içerisindeki ısıtma hattı hem de turizm hattı bu durumdan geçici ve kısa süreli olarak etkilenecektir. OEDAŞ ekiplerinin çalışmasına destek olmak ve sorunun kısa sürede çözülmesi için bizde AFJET A.Ş. olarak hem ekiplerimizi hem de vinçlerimizi görevlendirdik. En kısa sürede arızanın giderilerek ısı enerjisinin normal seyrinde verilmesi için çaba gösterilmektedir.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

SANJET’de de geçici ısı kesintisi yaşandı
Sandıklı İlçesi’nde de jeotermal abonelere arazide yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle SANJET A.Ş. tarafından üç saat ısınma hizmeti verilemediği öğrenildi.

Bakmadan Geçme