• Haberler
  • Spor
  • Elçi Hatay'da festivale katıldı – Kocatepe Gazetesi

Elçi Hatay'da festivale katıldı – Kocatepe Gazetesi

Hatay Bisikletliler Topluluğu Doğa Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğu ile gerçekleşen 'Daphne Bisiklet Festivali'nde pedallar çevrildi. İlk Hristiyanlık dininin yayıldığı ve Hristiyanlığın hac merkezlerinden biri olan St. Pierre Kilisesi ziyareti ile başlayan etkinlik, 4 gün sürdü. Hatay'ın kültürel değerleri bir kez daha keşfedildi. Antakya, Defne ve Samandağ'ın eşsiz güzelliklerini [&hellip]

Hatay Bisikletliler Topluluğu Doğa Spor Kulübü Derneği tarafından organize edilen ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin sponsorluğu ile gerçekleşen “Daphne Bisiklet Festivali”nde pedallar çevrildi. İlk Hristiyanlık dininin yayıldığı ve Hristiyanlığın hac merkezlerinden biri olan St. Pierre Kilisesi ziyareti ile başlayan etkinlik, 4 gün sürdü. Hatay’ın kültürel değerleri bir kez daha keşfedildi. Antakya, Defne ve Samandağ’ın eşsiz güzelliklerini yerinde görmek için kilometrelerce pedal çeviren bisikletçiler, kentin zenginliklerini tanıtmak için gönüllü kültür elçisi görevini üstlendiklerini ifade etti.
Afyonkarahisar’dan Hatay’a giderek festivale Afyon Belediyespor Bisikletçisi İsmail Elçi, “Türkiye’nin hemen her yerinde yapılan bu tarz festivallere, yarışmalara ve turlara katılarak Afyonkarahisar’ın adını duyurmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi

Bakmadan Geçme