• Haberler
  • Genel
  • Elbirliği ile, anlamlı kutlama – Kocatepe Gazetesi

Elbirliği ile, anlamlı kutlama – Kocatepe Gazetesi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri ile Kız Yetiştirme Yurtlarında kalan ve Kasım-Aralık aylarında doğan 18 çocuğun doğum günü kutlaması Korel Termal Otel'de gerçekleştirildi Doğum günü kutlama proğramına Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Akgün Corav'ın eşi Melek Corav, Korel Otel sahibi Ali Korkmaz'ın eşi Saide Korkmaz ve Afyonkarahisar'lı [&hellip]

Elbirliği ile, anlamlı kutlama

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri ile Kız Yetiştirme Yurtlarında kalan ve Kasım-Aralık aylarında doğan 18 çocuğun doğum günü kutlaması Korel Termal Otel’de gerçekleştirildi

Doğum günü kutlama proğramına Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, Vali Yardımcısı Akgün Corav’ın eşi Melek Corav, Korel Otel sahibi Ali Korkmaz’ın eşi Saide Korkmaz ve Afyonkarahisar’lı iş adamlarının eşleri katıldılar.
Çocuk Evleri, Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvasında kalan ve Kasım-Aralık aylarında doğan çocuklar kutlama programına Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mustafa Lafçı, Kız Yetiştirme Yurdunda Öğretmen ve bakıcı anneleri eşliğinde iştirak etti. Kutlamaya katılan çocuklar program süresince müzik eşliğinde dans edip, gönüllerince eğlendiler. Programa katılan konuklar, yurt sorumluları ve bakıcı anneleri de çocukların eğlencelerine alkışlarla eşlik ettiler.
Doğum günü kutlama programının tüm masrafları Korel Termal Otel tarafından karşılanırken çocukların hediyeleri ise Afyonkarahisar’lı işadamları tarafından alındı.
Doğum günü kutlamasında konuşan Bayan Esma Balkanlıoğlu; “Çocuk Evleri ve Kız Yetiştirme Yurtlarında kalan çocuklarımızın doğum günlerinin yıl içerisinde 6.sını kutladık. Sevgili çocuklarımızı ve bizleri otellerinde misafir eden Bayan Saide Korkmaz hanımefendi’ye ve Afyonkarahisar’ımızın değerli iş adamlarının saygıdeğer eşlerine katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar’da Çocuk Evleri ve Kız Yetiştirme Yurtları’nda kalan çocuklarımızın yetişmesinde ve onların vatana millete faydalı bireyler olmasında elimizden geleni yapacağız, dilerim ki çocuklarımız tüm yaşamları boyunca şimdi oldukları gibi neşeli ve mutlu olsunlar, doğum günü olan bütün yavrularımızın yeni yaşlarını kutluyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme