• Haberler
  • Spor
  • Elaziz'in adresi değişmiyor – Kocatepe Gazetesi

Elaziz'in adresi değişmiyor – Kocatepe Gazetesi

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda Afyonkarahisar'ı kamp merkezi olarak seçen takımlar arasında yerini aldı.'AFYON KAMPINDATAKIMIMIZ HAZIR OLACAK'Afyonkarahisar kampından sonra takımın hazır olacağına dikkat çeken Teknik Direktör Alaattin Tutaş, '6 Ağustos’ta (bugün) Afyon’a gideceğiz. 1. etap kampında sadece altyapımızı, denemeye gelen futbolcuları görmek ve yeni [&hellip]

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda Afyonkarahisar’ı kamp merkezi olarak seçen takımlar arasında yerini aldı.
“AFYON KAMPINDA
TAKIMIMIZ HAZIR OLACAK”
Afyonkarahisar kampından sonra takımın hazır olacağına dikkat çeken Teknik Direktör Alaattin Tutaş, “6 Ağustos’ta (bugün) Afyon’a gideceğiz. 1. etap kampında sadece altyapımızı, denemeye gelen futbolcuları görmek ve yeni transferleri kaynaştırmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. Bu arada altyapımızdan iki ismi bünyemize kazandırdık. Kaleci Hüseyin ve Türker. Çünkü altyapıya önem verdiğimiz zaman daha iyi olacak. Onlar adına da mutluluk duyuyorum. Transferde karakterli futbolcuları aldık. Antrenmanın bazı bölümlerinde sessizlik hakim oluyor. İşitme Engelliler Futbol Takımı’na mı geldik diyorum bazen. Yani o derece disiplinli çalışıyorlar. Transferlerden memnunum. 3-4 transfer daha düşünüyoruz, henüz eksik mevkilerimiz var. Belediyespor’u taşıyacak futbolcuların peşindeyiz. Önümüzdeki hafta inşallah o transferleri de bitireceğiz. Afyon kampında takımımız hazır olacak. Geçen sezon yakalanan başarının daha da üstüne çıkmak istiyoruz. İnşallah da o başarıyı yakalarız” dedi.

Bakmadan Geçme