• Haberler
  • Genel
  • El yıkamının önemi anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

El yıkamının önemi anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Hastanesi tarafından minik öğrencilere el yıkamanın önemi anlatıldı Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından, Dünya El Yıkama Günü kapsamında, Afyon Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu, Doğa Koleji ve Afyon TED Koleji öğrencilerine yönelik sağlık ve hijyen için el yıkamanın önemini anlatıldığı seminerler düzenlendi.Tüm dünyada milyonlarca [&hellip]

El yıkamının önemi anlatıldı

AKÜ Hastanesi tarafından minik öğrencilere el yıkamanın önemi anlatıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Halkla İlişkiler Birimi tarafından, Dünya El Yıkama Günü kapsamında, Afyon Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu, Doğa Koleji ve Afyon TED Koleji öğrencilerine yönelik sağlık ve hijyen için el yıkamanın önemini anlatıldığı seminerler düzenlendi.
Tüm dünyada milyonlarca kişiyi ellerini sabunla yıkamaya özendirmeyi amaçlayan bu özel günde, AKÜ Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Nurhak Simşek öğrencilere doğru el yıkama yöntemini göstererek hastalıklardan nasıl korunacaklarının bilgisini verdi.
Ziyaretlere AKÜ Hastanesi Müdür Yardımcısı Filiz Özden Yılmaz ile Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Deniz Delikkaya da eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme