El Sanatları sergisi törenle açıldı

Taş Medresede hazırlanan serginin açılışı törenle yapıldı. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Merkez Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, Merkez Gençlik Merkezi'nin eğitmenleri ve gönüllü gençleri ile sanata ilgi duyan vatandaşlar katıldı.Kur'an- Kerim Tilaveti ile başlayan törende açılış konuşmasını Merkez [&hellip]

Taş Medresede hazırlanan serginin açılışı törenle yapıldı. Törene Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, Merkez Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, Merkez Gençlik Merkezi’nin eğitmenleri ve gönüllü gençleri ile sanata ilgi duyan vatandaşlar katıldı.
Kur’an- Kerim Tilaveti ile başlayan törende açılış konuşmasını Merkez Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Ertürk yaptı. Gençlik Merkezi faaliyetleri ve sergi ile ilgili bilgi veren Ahmet Ertürk, sergide emeği geçen Diksiyon Hocası Nuri Keser’e, Ebru ve Hat Hocası Ömer Faruk Barış’a, Bağlama Sanatçısı Ömer Yarşi’ye, Resim Hocaları Murat Cengiz ve Pelin Yıldırım’a, Ney Hocası Ahmet Said Yavuz’a, Gitar Hocası İnanç Menekşe, Yağlı Boya çalışmaları yapan değerli Hocalara ve Gençlik Merkezi gönüllülerine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme