El emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve AfyonkarahisarHalk Eğitim Merkezi iş birliğinde Hayat Boyu Öğrenme kursiyerleri tarafından hazırlanan el sanatları sergisi açıldı Halk Eğitim Merkezi'nin Hayat Boyu Öğrenme kurslarının eğitmen ve kursiyerleri tarafından hazırlanan sanatsal malzemeler ve ürünler Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ev sahipliğinde açılan sergiyle 2-5 Mayıs arasında Özel İdare İş hanı 2’inci katta [&hellip]

Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ve AfyonkarahisarHalk Eğitim Merkezi iş birliğinde Hayat Boyu Öğrenme kursiyerleri tarafından hazırlanan el sanatları sergisi açıldı

Haber

Halk Eğitim Merkezi’nin Hayat Boyu Öğrenme kurslarının eğitmen ve kursiyerleri tarafından hazırlanan sanatsal malzemeler ve ürünler Türk Anneler Derneği Afyonkarahisar Şubesi ev sahipliğinde açılan sergiyle 2-5 Mayıs arasında Özel İdare İş hanı 2’inci katta yer alan Türk Anneler Derneği’nin salonunda sergilenecek.

Dernek Onursal Başkanı Seviye Özsoy tüm Afyonkarahisarlıları, el emeğiyle hazırlanan ürünlerin yer aldığı sergiye beklediklerini ifade etti.

Türk Anneler Derneği Başkanı Zuhal Sarısu ise her yıl geleneksel olarak Anneler Günü haftasında kurslarda hazırlanan ürünleri sergilediklerini söyleyerek, “Bu organizasyonda Anneler Günü etkinliği olarak annelerimizin el emeğini sergiliyoruz. Amacımız eğitime katkı sağlamak. Kadınların kendinde hayat bağı göstermesi, idame ettirmesine, kendilerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme