El emeği göz nuru kermes

Afyonkarahisar Çağlayan Eğitimciler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için bir kermes düzenlendi Afyonkarahisar Çağlayan Eğitimciler Derneği’nin üst katında dernek öğretmeni olan bir tarih öğretmenin koleksiyon haline getirdiği tarihi eserler sergileniyor. Peygamber Efendimiz’in (SAV) Sakal-ı Şerifi’nin de bulunduğu kermeste vatandaşlar manevi olarak da huzur buluyor. Kermes sorumlusu Ayşe Yeşilırmak, 'İmkânı olmayıp okumak isteyen üniversiteli gençlerimize, ilköğretim [&hellip]

El emeği göz nuru kermes

Afyonkarahisar Çağlayan Eğitimciler Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler için bir kermes düzenlendi

Afyonkarahisar Çağlayan Eğitimciler Derneği’nin üst katında dernek öğretmeni olan bir tarih öğretmenin koleksiyon haline getirdiği tarihi eserler sergileniyor. Peygamber Efendimiz’in (SAV) Sakal-ı Şerifi’nin de bulunduğu kermeste vatandaşlar manevi olarak da huzur buluyor.
Kermes sorumlusu Ayşe Yeşilırmak, “İmkânı olmayıp okumak isteyen üniversiteli gençlerimize, ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerine yardımcı olabilmek adına eğitim gönüllüleri olarak çıktık yola. Bereketli bir kermes olacak Allah’ın izniyle. Bu çalışmamızın net bir gün olarak kısıtlamamız yok. Biz yıllarımızı verdik bu işe kermesimizde bir aylık yada iki aylık zaman ürünü değil geçmişten bu güne kadar çalışıyoruz inşallah çalışmaya da devam edeceğiz. Bir birikimin sonucu bu yaptıklarımız birikimlerimiz yine devam edecek. Gezilerimizle programlarımızla dernek olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme